Icerige atla
Extraloob

Bu nedir????

· 34 Yanıt · 4.9K görüntüleme
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
nasıl çözebilrm??
foruma biraz göz attı ekran kartı güncellemesi host dosyasında bikaç değişiklik pc guncelleme gibi şeyler buldum ama yinede kurtulamadım yardımcı olun lütfenn oyunda kalamıyorum sürekli bu hatayı alıyorum
34 Yanıt
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Sürücülerini Güncelle.
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
saürücüleri güncelledim olmadı :S
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
yardımcı olun arkadaslar ya hiçmi bilen yok =S
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Donanımın Yetersizdir.
M
Marinero ⭐ 19y
aynı hatayla bende karşılaşıyorum şuan , ben sroyu tekrar yükledim düzeldi ama diğer gün girdiğimde tekrar aynı hatayı verdi , çözümü bende bilmiyorum , bu bölümde benim açtığım konuyada bir göz at istersen
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
o konuya bi bakıcam şimdi ayrıca donanımım yetersiz olmasına imkan yok 2.4 ghz işlemci 2.9 gb ram 512 mb video card nedir bu hatanın kaynağı anlamadım
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
hala çözemedim ben bu hatayı bi yardım edin ya oyunda kalamıyorum en fazla 10-15 dk sonra bu hatayı verior yardımcı olun lutfen...
B
By_DaDaS ⭐ 17y
tek çözüm var yeni pc al 1gb ekran kartı 2gb ram olsun çift çekirdek olsun AMD olsun benim pc öyle hiç bi sıkıntı yok 10 tane client açıyom 1 client var gibi kasıyo

Adamda Zaten HD 3600 Ekran Kartı Var. Bi Oyun İçin Yeni Bir Bilgisayar mı Alsın Sacmalama Allah Askına.
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
ya ben parçalarımı daha yeni deiştirdim bunun bi sorun yaratma olasılığı varmı acaba
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Netframework Yükle
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
bi deniycem teşekkür ederm
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
kurdm ama sorun hala düzelmedi ya nabacam ben =S
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
bu konuya baktım zaten ekran kartı sürücüm güncel olduğu halde sorun devam ediyor
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
bcyi formatladığım halde sorun devam edior iyice sıkılmaya başladım nedir bunun çözümü ya :S
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
allah rızası için biri çözüm bulsun şuna arkadaşlar deli etti beni ne yaptıysam kurtulamadım ya en fazla 10-15 dk daha fazla oyunda kalamıyorum lütfen bi çözüm bulun
2
2hoT4U OP ⭐ 18y
deniycem teşekkürler
R
rey ⭐ 19y
BUNUN TEK NEDENİ VARDIR SRO.Clientin hasar görmüstür.
Yenisi indir.Sronun İcine Atarsan Geçer

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: