Icerige atla
Extraloob

Bu Modem ile Komşuya Net Çekilir mi (Airties Rt-103)

· 19 Yanıt · 5.0K görüntüleme
Q
qitarist OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar benim modem bu bununla komşuya net çekebilir miyim lütfen biri ayrıntılı bir şekilde anlatsın arıyorum bulamıyorum.ayın 31ine kadar mutlaka yapmam gerek çünkü sınırsıza geçicem ayın 1inde zaten sınırsız aktif oluyo.Lütfen Switch ya da splitter lazımmı.
19 Yanıt
M
Metover ⭐ 18y
Sana Bi Hub Lazım Bence 😄
Q
qitarist OP ⭐ 19y
Hub ne? ya cidden birşey bilmiyorum Lütfen yardımm
Q
qitarist OP ⭐ 19y
B
BrKTrM ⭐ 17y
Kablosuzsa işin zor. Yukarıya kablo çekebilirsin 20m. den uzun olursa sinyal güçlendirici bağlaman gerekir ing. adını unuttum şimdi 😊
M
Metover ⭐ 18y
Hub Tek İnternetı Bir Kaç Kullanıcıya Bölen Aletin Adıdır İnternet Cafelerde Kullanılanlar Gibi İnternetten Biraz Araştırırsan Bulacağına Eminim.
Q
qitarist OP ⭐ 19y
tmm arkadşalar teşekkürler herşey için
ModerX
ModerX ⭐ 19y
Bendeki Airties RT 104 Switch ile çekebilirsin modem tek girişli olduğu için Modemden Switch'e, Switch'den pclere.
Q
qitarist OP ⭐ 19y
Bendeki Airties RT 104 Switch ile çekebilirsin modem tek girişli olduğu için Modemden Switch'e, Switch'den pclere.

switch derken arkadaşım çoğaltıcı mı bu
X
Usb bağlantısından kendi bilgisayarına bağlarsın, ethernet çıkışıyla da komşuna verebilirsin interneti. aynı anda 2 side çalışır cool2:
J
JetHomme ⭐ 19y
Benim Modemin aynısı. Hub alman lazım. Yani Port çoğaltıcı. Komşuna net çekmek için
J
JetHomme ⭐ 19y
Usb bağlantısından kendi bilgisayarına bağlarsın, ethernet çıkışıyla da komşuna verebilirsin interneti. aynı anda 2 side çalışır cool2:

Evet Bu şekildede yapabilirsin.
ModerX
ModerX ⭐ 19y

switch derken arkadaşım çoğaltıcı mı bu

Çoğaltıcı derken Dağıtıcı oluyor yani bi nevi modemden çoğaltma işlemi.
ModerX
ModerX ⭐ 19y

Evet Bu şekildede yapabilirsin.

O şekilde Sağlıklı olmaz. En iyisi Switch Kullanmak. (Usb bağlantısını önermiyorum 😊 4ever Ethernet)
P
USB Çıkışından kendi pc ne al diğer normal çıkışdan diğer eve kablo çekmelisin...
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
UTP Kablosu Yani [Ethernet] kablosu 50 metreden sonra çekmiyor diye biliyorum. Bunuda araştırmalısın herşeyi bağladık niye görmüyor deme sonra.Kabloyu tutabildiğin kadar kısa tut ne kadar uzun olursa o kadar internet yavaş olur ve veri kaybedersin.
Q
qitarist OP ⭐ 19y
herşey için teşekkürler bu sefer anladım 😄 bi de veri kaybetmemesi için başka araç gereç vs. kullanılıyor mu?50m yukarısı için
I
Inception ⭐ 18y
herşey için teşekkürler bu sefer anladım 😄 bi de veri kaybetmemesi için başka araç gereç vs. kullanılıyor mu?50m yukarısı için

internetini paylaşmak sanırım yasal değil birde bunu araştırmanı öneririm.

Ps:aynı modem bendede var 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: