- Resim Silinmiş.
arkadaşlar benim modem bu bununla komşuya net çekebilir miyim lütfen biri ayrıntılı bir şekilde anlatsın arıyorum bulamıyorum.ayın 31ine kadar mutlaka yapmam gerek çünkü sınırsıza geçicem ayın 1inde zaten sınırsız aktif oluyo.Lütfen Switch ya da splitter lazımmı.
Bu Modem ile Komşuya Net Çekilir mi (Airties Rt-103)
· 19 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Sana Bi Hub Lazım Bence 😄
Hub ne? ya cidden birşey bilmiyorum Lütfen yardımm
Kablosuzsa işin zor. Yukarıya kablo çekebilirsin 20m. den uzun olursa sinyal güçlendirici bağlaman gerekir ing. adını unuttum şimdi 😊
+ hub lazımmış şimdi baktım tek pc ye bağlanır o modem
http://www.exa.com.tr/asus/switchler_kategorisinde/asus_gigax-387-1222.html bu işini görür fazlasıyla
http://www.exa.com.tr/asus/switchler_kategorisinde/asus_gigax-387-1222.html bu işini görür fazlasıyla
Hub Tek İnternetı Bir Kaç Kullanıcıya Bölen Aletin Adıdır İnternet Cafelerde Kullanılanlar Gibi İnternetten Biraz Araştırırsan Bulacağına Eminim.
tmm arkadşalar teşekkürler herşey için
Bendeki Airties RT 104 Switch ile çekebilirsin modem tek girişli olduğu için Modemden Switch'e, Switch'den pclere.
Bendeki Airties RT 104 Switch ile çekebilirsin modem tek girişli olduğu için Modemden Switch'e, Switch'den pclere.
switch derken arkadaşım çoğaltıcı mı bu
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
Usb bağlantısından kendi bilgisayarına bağlarsın, ethernet çıkışıyla da komşuna verebilirsin interneti. aynı anda 2 side çalışır cool2:
Benim Modemin aynısı. Hub alman lazım. Yani Port çoğaltıcı. Komşuna net çekmek için
Usb bağlantısından kendi bilgisayarına bağlarsın, ethernet çıkışıyla da komşuna verebilirsin interneti. aynı anda 2 side çalışır cool2:
Evet Bu şekildede yapabilirsin.
switch derken arkadaşım çoğaltıcı mı bu
Çoğaltıcı derken Dağıtıcı oluyor yani bi nevi modemden çoğaltma işlemi.
Evet Bu şekildede yapabilirsin.
O şekilde Sağlıklı olmaz. En iyisi Switch Kullanmak. (Usb bağlantısını önermiyorum 😊 4ever Ethernet)
P
PRoFeSSiYoNaL
⭐ 17y
USB Çıkışından kendi pc ne al diğer normal çıkışdan diğer eve kablo çekmelisin...
UTP Kablosu Yani [Ethernet] kablosu 50 metreden sonra çekmiyor diye biliyorum. Bunuda araştırmalısın herşeyi bağladık niye görmüyor deme sonra.Kabloyu tutabildiğin kadar kısa tut ne kadar uzun olursa o kadar internet yavaş olur ve veri kaybedersin.
herşey için teşekkürler bu sefer anladım 😄 bi de veri kaybetmemesi için başka araç gereç vs. kullanılıyor mu?50m yukarısı için
herşey için teşekkürler bu sefer anladım 😄 bi de veri kaybetmemesi için başka araç gereç vs. kullanılıyor mu?50m yukarısı için
internetini paylaşmak sanırım yasal değil birde bunu araştırmanı öneririm.
Ps:aynı modem bendede var 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Benim bu modem 24mbps gösterir mi? 9D Sun Set mi Paris Hilton ile bir gece mi ? bu silkroad R ile ile bilgi verebilirmisiniZ? ne zaman biter bu update mi check mi herneyse artık BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN