Icerige atla
Extraloob

Bu mısırlılar konuşurken neden sayı kullanıyor?

· 25 Yanıt · 7.3K görüntüleme
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y
Gerçekten çok merak ettim sizlere sorayım dedim 🤔
25 Yanıt
W
Warrison ⭐ 15y
Modern Mısır Halk Dili diye Arap alfabesinden çakma bir dilleri var 😜, latin ve arap alfabesinin karışımı sebebiyle, kelimelerde sürekli sayılar yer alıyor.
B
sen 101 lwlde 109 larda atackmı oluyosun babelde böle bişi hiç yok şanslısın mısırlı konusuna gelince bende anlamış degilim 😄
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y
sen 101 lwlde 109 larda atackmı oluyosun babelde böle bişi hiç yok şanslısın mısırlı konusuna gelince bende anlamış degilim :D

105 107 levellerle eşit vurduğum için sorun çıkmıyor 😄
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y
Modern Mısır Halk Dili diye Arap alfabesinden çakma bir dilleri var 😜, latin ve arap alfabesinin karışımı sebebiyle, kelimelerde sürekli sayılar yer alıyor.

ilginç 🤔
Y
yilmaz2626 ⭐ 15y
evet benimde kafama takıldı bu soru
M
MeraclituS ⭐ 19y
guzel bi noktaya deginmissin.
B
nasıl eşit vuruyorsun elindeki +5 lemi 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Şifreli konuşuyolar biz çözemeyelim diye. 🤔 Translatede yazdıkları çevrilmesin diye böle yapıyolar benden demesi 🕵️

@xlorxlarge: +5le nasıl eşit vuruyosun bende çok merak ettim acaba Damage scrollmu basıyosu bittikçe hı?
W
Warrison ⭐ 15y
Şifreli konuşuyolar biz çözemeyelim diye. 🤔 Translatede yazdıkları çevrilmesin diye böle yapıyolar benden demesi 🕵️

hiçbir alakası yok 😜, Mısırlılar kültürel alanda kendilerini göstermek için Arapça ve Latince karışımı sayı ve harflerden oluşan Modern Mısır Halk dilini ortaya atmışlar, bu nedenle böyle yazıyorlar 😜
Collapse
Collapse ⭐ 16y

hiçbir alakası yok 😜, Mısırlılar kültürel alanda kendilerini göstermek için Arapça ve Latince karışımı sayı ve harflerden oluşan Modern Mısır Halk dilini ortaya atmışlar, bu nedenle böyle yazıyorlar :P

Bende şakasına yazdım zaten bizene mısırlıların mesajlarından summer3:
W
Warrison ⭐ 15y

hiçbir alakası yok 😜, Mısırlılar kültürel alanda kendilerini göstermek için Arapça ve Latince karışımı sayı ve harflerden oluşan Modern Mısır Halk dilini ortaya atmışlar, bu nedenle böyle yazıyorlar :P

Bende şakasına yazdım zaten bizene mısırlıların mesajlarından summer3:

konu açacak kadar merak eden var ama 😁
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y

@xlorxlarge: +5le nasıl eşit vuruyosun bende çok merak ettim acaba Damage scrollmu basıyosu bittikçe hı?

adamlarda +sız staff var skilleri felan ezik herhalde bilmiyorum o meteorla 63-64k vuruken ben 61-62k vuruyorum
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Setleri bluesizdir belkide mısırlı bunlar herşey beklenir 😄
H
HeroMaster ⭐ 17y
Adamların matematiği iyi demekki 😜
H
her sayi belli bir harfe denk gelir veya bir okunusa..ornegin SAME7 = SAMEH..tum 7 ler H gibi okunur..diger sayilar da boyle..
N
Niobe ⭐ 17y
her sayi belli bir harfe denk gelir veya bir okunusa..ornegin SAME7 = SAMEH..tum 7 ler H gibi okunur..diger sayilar da boyle..

adam mısırlı beyler 😄

Şakası bi yana bende merak etmiştim öğrendiğim iyi oldu 👍
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y

adam mısırlı beyler 😄

Şakası bi yana bende merak etmiştim öğrendiğim iyi oldu 👍

Aynen teşekkürler 😊
P
Polgara ⭐ 17y
İngilizcede de olduğu gibi, misalen;

I have to go
I have 2 go

Ya da

Wait before I leave
Wait b4 I leave
Collapse
Collapse ⭐ 16y
w8(wait), me 2 (me too), 4 ever (for ever) vs. vs.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: