Icerige atla
Extraloob

Bu konuyu siliniz...

· 69 Yanıt · 7.2K görüntüleme
E
endorphin OP ⭐ 19y
Başlığı siliniz..
Açıklamaya gerek duymuyorum.
69 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
mantık enteresan çift çekirdekli işlemciler için Razz

scream gelsin hemen deniyorum Wink
M
Morwena ⭐ 19y
bir deneyelim bakalım ... Cool
E
endorphin OP ⭐ 19y
yaw bu iş yerindeki makineler Core2duo çok iyi bi şekilde çalıştı..Bu durumu adanalı bi arkadaş vardı PID olayını anlattım sro_clientteki PID check eden bişey var.. adam asm bilmem dedi ama bişeyler bakarım dedi.. bunu yaptı core2duo da çalışıyor.. Benim sorunum şu .) core2duo makinem yok ... Dedik bari olanlar faydalansın 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
eğer ki çalışırsa çok güzel olur lakin en az 2 gb ram ister bu Rolling Eyes
E
endorphin OP ⭐ 19y
evet biraz ram istiyor buda cok dogal çünkü işlemcinizin tamamını kullanmayacak sro_client açacaksınız. Dogal olarak bilgisayarınız birazcık demeyelim baya bi ram lere abanacaktır..
E
endorphin OP ⭐ 19y
bu arada bugün oyun screenshotlarını biraz ayıkliyim dedim gözüme oasisteki senle yaptıgımız bi konuşmalı screenshot takıldı Oasisteki 😊 dedim vayy bee amma zaman geçmiş .)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ceceronsun bende hatırladım da aradan amma süre geçti be Rolling Eyes Laughing
M
Morwena ⭐ 19y
hacım extra indirdim çalıştırayım mı bişe olur mu bende 512 Ekran kartı Asus 2 Gb kingston Rem 250 gb Hdd var bişe olur mu çalıştıram mı ?
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
muıltı de çift char açmak için 1 gb ram yaptık yalan oldu
şimdi bu yöntem çıktı Core2Duo işlemci alıcam anakartta değişiyor dimiş o zaman offf off bizim makina yalan oldu Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

hacım extra indirdim çalıştırayım mı bişe olur mu bende 512 Ekran kartı Asus 2 Gb kingston Rem 250 gb Hdd var bişe olur mu çalıştıram mı ?

program söylendiği gibi ise sende canavar gibi çalışır bence dene test et lakin önce programın güvenilirliğini test et ama detective
M
Morwena ⭐ 19y
oke hacım tarattırıyorum hemen Cool
P
ParduS_ ⭐ 19y

lakin önce programın güvenilirliğini test et ama detective

bencede virustotal.com a bı taratmalısın...
nolur nolmaz
P
pfffffff ⭐ 19y

oke hacım tarattırıyorum hemen Cool

Tarattırmana hiç gerek yok arkadaşı tanıyorum ve bir sorun çıkmayacagını biliyorum
ama içim rahat etsin dersen tarat
zaten virüstotal tarama sonuclarını vermis.
P
pfffffff ⭐ 19y
bunu sabit yapalım herkez soruyor
M
MertCan ⭐ 19y
multiclient oyuna dc vermeden girmeyi sağliyodu sanirim u an çoğu server bos zate ilerde işime yarar
T
Torquel ⭐ 19y
cok hosmus
H
Bu çekirdek secimini nasıl yapıyoruz ? Rolling Eyes
M
mrtslk ⭐ 19y

multiclient oyuna dc vermeden girmeyi sağliyodu sanirim u an çoğu server bos zate ilerde işime yarar

slm,

bu yazi dogrumu?

Ben multiclienti oyunu ayni anda 2 kez acabilmeye yariyor biliyorum.

ve su ana dek bu programla 2 client acabilen oldumu arkadaslar.

Eger olursa süper, bu aralar bir dostumun oyununu da benimkilye beraber kastiriyom, ikisini beraber kastiririm vallaha:-))
M
Morwena ⭐ 19y
ehhuhahaua koptum walla mertcan amma sallamışsın be kardeşim wallaha Coolmulticlient 2 veya ikiden fazla fazla sro_client açmaya yarıyor Cool

slm,

bu yazi dogrumu?

Ben multiclienti oyunu ayni anda 2 kez acabilmeye yariyor biliyorum.

ve su ana dek bu programla 2 client acabilen oldumu arkadaslar.

Eger olursa süper, bu aralar bir dostumun oyununu da benimkilye beraber kastiriyom, ikisini beraber kastiririm vallaha:-))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: