ben yokum orda ama keşke olsam
-Resim Silinmiş.
bu kadar sosu kim bir arada gördü
· 19 Yanıt · 5.2K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
S
StarkDrache
⭐ 19y
vayy benm ss'den iyi benmkinde 7 tanecik vardı Cool
wooow bana sılkroad da hıç sos ckmıyo yaa hep parayla almak zorunda kalıorum Very Happy
NoWayOut satılamaz mallarında Xem hepsini alıp bir ss çektirmişti servetimizi gösteren gene koyar siteye burayı okursa Cool
hacım bu NoWa en iyi Türk guildlerinden biri servertine nasıl erişelim ehuhahau Cool
servet falan kalmadı alayını yedik Confused
ama yeniden yapılandıma içerisindeyiz Twisted Evil
J
Jason Walker
⭐ 19y
servet falan kalmadı alayını yedik Confused
tüh Sad ne güzel gözümüz şenlenirdi Very Happy
ehuhahu servet bitti ne yaptınız yawwwss bu kadar hacım heralde herkesin elindeki 72 + silahları +7 yaptınız ehuahhu Cool
ben yokum orda ama keşke olsam
-Resim Silinmiş.
aege serverinde En güçlü bir clan Dehşet Eskiden Bende Vardim o adamlar ne sos lar somlar sunlar var kii
ben bılıorum bu greece de ısu dan dustuydu galba yanlıs hatırlamıorsam
insan bukadar sosu yere atmaya korkar be arkadan cat die biri cikicak siz toplayanakadar 1 2 sosu goturcek Very Happy
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
wallaha benım pacıfıcte lwl 42 falanken elımde 20 den fazla sos som vardı Laughing ustum full sos-som 7 deg ve 8 deg full sos set hazır ve sos bowlar hazırdı elımdede 42+5 som vardı ahh o gunler guzeldı Mr. Green sımdı en son lwl 26 dagordum sosu lwlım 70e dayandı ahh ahh
ama pt desınız ıtem auto share olsaydı bılmeden onlarıda atsaydınız sos lar gıtseydı gulmekten olurdum sızeeeeeeeeeeee Twisted Evil Twisted Evil
nedense som ların sos ların ışıkları hep aynı parlı yo ps bu lan Evil or Very Mad
nedense som ların sos ların ışıkları hep aynı parlı yo ps bu lan Evil or Very Mad
farklı farklımı parlasaydı?biri mavi biri yeşil biri gökkuşağı gibi rengarenk mi olsaydı?sen hiç 2 farklı item kutusu gördünmü?buda aynı şey.
ehuahhu keşke yeşil parlasa kimse çimenlerden göremez ehuahu Cool
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
Off Off 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap