Icerige atla
Extraloob

bu kadar sosu kim bir arada gördü

· 19 Yanıt · 5.2K görüntüleme
E
ercan_track OP ⭐ 19y
ben yokum orda ama keşke olsam
-Resim Silinmiş.
19 Yanıt
S
vayy benm ss'den iyi benmkinde 7 tanecik vardı Cool
R
RyuKenJin ⭐ 19y
wooow bana sılkroad da hıç sos ckmıyo yaa hep parayla almak zorunda kalıorum Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
NoWayOut satılamaz mallarında Xem hepsini alıp bir ss çektirmişti servetimizi gösteren gene koyar siteye burayı okursa Cool
M
Morwena ⭐ 19y
hacım bu NoWa en iyi Türk guildlerinden biri servertine nasıl erişelim ehuhahau Cool
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
servet falan kalmadı alayını yedik Confused

ama yeniden yapılandıma içerisindeyiz Twisted Evil
J

servet falan kalmadı alayını yedik Confused

ama yeniden yapılandıma içerisindeyiz Twisted Evil

tüh Sad ne güzel gözümüz şenlenirdi Very Happy
M
Morwena ⭐ 19y
ehuhahu servet bitti ne yaptınız yawwwss bu kadar hacım heralde herkesin elindeki 72 + silahları +7 yaptınız ehuahhu Cool
G
gökhan1 ⭐ 19y

ben yokum orda ama keşke olsam
-Resim Silinmiş.

aege serverinde En güçlü bir clan Dehşet Eskiden Bende Vardim o adamlar ne sos lar somlar sunlar var kii
L
Liu ⭐ 19y
ben bılıorum bu greece de ısu dan dustuydu galba yanlıs hatırlamıorsam
E
Excrea ⭐ 19y
insan bukadar sosu yere atmaya korkar be arkadan cat die biri cikicak siz toplayanakadar 1 2 sosu goturcek Very Happy
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
wallaha benım pacıfıcte lwl 42 falanken elımde 20 den fazla sos som vardı Laughing ustum full sos-som 7 deg ve 8 deg full sos set hazır ve sos bowlar hazırdı elımdede 42+5 som vardı ahh o gunler guzeldı Mr. Green sımdı en son lwl 26 dagordum sosu lwlım 70e dayandı ahh ahh
B
bomba07 ⭐ 19y
ama pt desınız ıtem auto share olsaydı bılmeden onlarıda atsaydınız sos lar gıtseydı gulmekten olurdum sızeeeeeeeeeeee Twisted Evil Twisted Evil
P
pardus ⭐ 19y
nedense som ların sos ların ışıkları hep aynı parlı yo ps bu lan Evil or Very Mad
P
Pennywise ⭐ 19y

nedense som ların sos ların ışıkları hep aynı parlı yo ps bu lan Evil or Very Mad

farklı farklımı parlasaydı?biri mavi biri yeşil biri gökkuşağı gibi rengarenk mi olsaydı?sen hiç 2 farklı item kutusu gördünmü?buda aynı şey.
M
Morwena ⭐ 19y
ehuahhu keşke yeşil parlasa kimse çimenlerden göremez ehuahu Cool
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
Off Off 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: