Icerige atla
Extraloob

bu kadar kişiyi pc başında emin olun görmediniz xD

· 20 Yanıt · 2.3K görüntüleme
B
BlackLighT OP ⭐ 19y

20 Yanıt
B
Beijo ⭐ 19y
yuh o ne öyle Shocked
P
Pennywise ⭐ 19y
waowwwww
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
adam baya para kırıyodur burdan Mr. Green
Z
Zardock ⭐ 19y
bence ınternet kafe dğil baska bı sey bu yurt dısındakı ınt kafeler cok lüx yerler burdakı gıbı 1 ytl 1 saat ınsan eğitimi yapmıyolar Twisted Evil
yanı yurt dısında bu tarz ıcıce bı kafe olucak bıde full cekıcek monıtorler tuplu ekran olucak hıc mantıklı gelmedı bana
B
BøBa ⭐ 19y
Oh My GoD!!! impressive cOol !! yuh oha öküzünüz çüşünüz Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohanness Shocked
P
Pennywise ⭐ 19y
stadyum burası bencede kafe olamaz
P
Pennywise ⭐ 19y

stadyum burası bencede kafe olamaz

stadyum diom ya oha,spor salonu dicektim Very Happy
M
Morwena ⭐ 19y
Yuhhp Cool
J
Jigsaw ⭐ 19y
Burası Kore'de yapılan Starcraft: Broodwar turnuvası için hazırlandıydı. Kazanan da Silent_Control diye biriydi.
B
neresi la burası çok dehset bir serverı doldurcak kadar pc var unig kesmek için cok sans var burası babamın olacaktı 50 pcde 50 char kasardım kesin full sun set yapardım
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
ben ozaman bi düzeltme yapım Mr. Green Cool
P
Pennywise ⭐ 19y

Burası Kore'de yapılan Starcraft: Broodwar turnuvası için hazırlandıydı. Kazanan da Silent_Control diye biriydi.

ne varsa kore de var
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ne varsa philipinies de var hacım halen öğrenemediniz mi ahahahaa Twisted Evil Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

ne varsa philipinies de var hacım halen öğrenemediniz mi ahahahaa Twisted Evil Mr. Green

Twisted Evil Rusya da güzel. Bi çanta parayla gitcen imparatorluk kurcan.
H
HosenberG ⭐ 19y
ohaa bunlarin hepsi bottur kesin Very Happy:D extrabeer extraokk
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
şu rusyaya gidemedim bir türlü kısmet olursa evlenmeden önce ziyaret edicem ama 100 dolar verdin mi kral oluyorsun orda ^^ Mr. Green Mr. Green

Twisted Evil Rusya da güzel. Bi çanta parayla gitcen imparatorluk kurcan.
B
BøBa ⭐ 19y

ne varsa kore de var

yaw gerçekte bir şeyleri olmadiği için ya anime yaparlar ya oyun ya robot yada bot Twisted Evil Twisted Evil
F
FR_ ⭐ 19y
Fuar Burası Fuar.

Hiç Mi Fuara Gitmediniz Hayatınızda ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: