Evet arkadaşlar bu hata var normalde internet olmadıgı zaman gelir ama internetimde var suanda neden gelmıyor anlamadım msnım ve extraloob acık yanı ınternetımın olmaması ımkansız 😞 buyurun SS :
- Resim Silinmiş.
Bu hataya lütfen yardım çıldırdım :(
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
yardım edın lutfen :S
banada oluyo arada sürekli deniceksin bide res at bi bilgisayara
attım pc'den tekrar kaldırdım vs ama olmadı 😞
?
G
GangstaStyLe
⭐ 17y
Evet arkadaşlar bu hata var normalde internet olmadıgı zaman gelir ama internetimde var suanda neden gelmıyor anlamadım msnım ve extraloob acık yanı ınternetımın olmaması ımkansız 😞 buyurun SS :
- Resim Silinmiş.
Kardesim bu hata bende bir kere olmustu sonra tiklayinca oyuna girdim ve servers are offline demeye basladi suraya bi goz at belki sorunun cozulur
viewtopic.php?f=280&t=143451
Server checktedir başka hiçbir açıklaması yoktur...
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Host doysasını değiştir.Daha sonra modem'e reset at.Pc'yede reset at. düzelicektir.
Bunun sebebi ya host dosyasıdır.Ya da ; internetinin hızı silkroad'a yetmiyordur.
Bunun sebebi ya host dosyasıdır.Ya da ; internetinin hızı silkroad'a yetmiyordur.
Host doysasını değiştir.Daha sonra modem'e reset at.Pc'yede reset at. düzelicektir.
internet hızı yetmeme gibi bir alternatifi yok kardeş :/ çünkü loader ile acabılıyorsun .
Host dosyasını degiştiricegim ama kemalistin anlattıklarından hıcbırsey anlamadım 😞 🤔
Anlatılanları teker teker yap sorunun ortadan kalkacaktır 😉
internet hızından katlanabilir gerçe biraz saçma ama 😄
internet hızından katlanabilir gerçe biraz saçma ama :D
Bu sorun genel olarak karşılaşılan bir sorundur .
İnternet ile alakalı olamaz çünkü eğer nete giriyorsa, internet varsa ve Joymax'dan kaynaklanan check v.benzeri etkenler yoksa ortada bir sorun var demektir .
"Kemalist" bu konu hakkında bir konu açmış ve sorunu nasıl ortadan kaldıracağımızı yazmış .
Nokta .
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
http://www.silkroadonline.net'e girmeyi dene ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap