H haso42 OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Arkadaşlar charları bota bırakıp evden cıktım geldıgım de bu hatayla karşılaştım acaba nedeni nedir ?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E enscan ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #2 aynısı bendede war bende merak edıyorum fakat sorun sucarımın bırısı aege'de kasıyor Ares'dekısı gırmıyor...- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H haso42 OP ⭐ 18y 15 yil once #3 Orji silkroaddan gırmeye calısıyorum C9 verıyo taklalara mı geldı joymax TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E enscan ⭐ 18y 15 yil once #4 ben aege de kastıyıroum sorun yokk ares'e gırmıor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H haso42 OP ⭐ 18y 15 yil once #5 Ona değilde bota yenı 15 tl bayıldık harbi evlat acısı gibi koyar bana 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E enscan ⭐ 18y 15 yil once #6 hangı sv'ye gıremıyorsun sen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H haso42 OP ⭐ 18y 15 yil once #7 Pluto TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E enscan ⭐ 18y 15 yil once #8 başkabı sv dene bakalım gırıcekmı Ares dene mesela biii TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E enscan ⭐ 18y 15 yil once #9 ben pluto denedım hata werdı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H haso42 OP ⭐ 18y 15 yil once #10 Başka sw ye gırdı pluto ya gıırmıyo enterasan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E enscan ⭐ 18y 15 yil once #11 Ares denesene bii TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H haso42 OP ⭐ 18y 15 yil once #12 Gırmıyo kardeş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E enscan ⭐ 18y 15 yil once #13 Arkadas Aege'de çatır çutur kasıo Areste sorun war botterheaven'e yazdım cvp wermedıler daha... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E esad16 ⭐ 16y 15 yil once #14 bu hatayı bende alıyorum pluto ya gimiyo gidiyo diğer sw lere giriyo sorunun çözümünü bulan lütfen buraya yazsın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil