O oOKingOo OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Ya tam 5 kere silkroadı sildim 5 kere avrupa versionu olmayanı yükledim ve yükledikden sonra avrupa versionunu yüklemeye calışırken hep bu hata geliyor neden Question Question TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O oOKingOo OP ⭐ 19y 18 yil once #2 ya bak sro yu sildim en bastan sonra önce eskiyi yükledim onun peşinede avrupa versionunu yüklerken bu hata gelio TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O oOKingOo OP ⭐ 19y 18 yil once #3 hiç mi bilen yok Crying or Very sad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Excrea ⭐ 19y 18 yil once #4 awrupa cilentini tekrar indir bozuk sennki TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O oOKingOo OP ⭐ 19y 18 yil once #5 tmm saol yaptım benimkinin clienti bozulmus bende dediğin gibi tekrar indirdim şimdi calışıo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil