I Infinity OP ⭐ 18y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BiLqiN ⭐ 18y 17 yil once #2 adma bısıklette boruların ustune oturmus bıttım yhaw 😄 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _AnTiPaTicK_ ⭐ 17y 17 yil once #3 abicim çok komik ellerine sağlık 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 17 yil once #4 güzel paylaşım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #5 Koptum ya. 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnG3L_K_S ⭐ 18y 17 yil once #6 zuhaha o fil e koptum:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Try2KissMe ⭐ 18y 17 yil once #7 Tabut tasıyan aRaca ne demeLi:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DMX_87 ⭐ 19y 17 yil once #8 hadi oburleri eskı busku ama sonuncsu resım yazık guzelım wolsvagene 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #9 Trafik deyip geçmeyecekmişiz demekki 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #10 3-4-5-7 harika TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #11 O Bagajdaki DOMUZLAR ne öle ya 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xTheVampir3x ⭐ 18y 17 yil once #12 çok komik yaw :D:D:D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
orhanow ⭐ 18y 17 yil once #13 gercekten komikler nekadarda önceden görsekte haa gülmek güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil