kızı boş verin onun bakışı önemsiz ancak kız bay kuşu bıraktıktan salise sonra ve baykuş tam cepheden kameraya bakarken yakalamış...Üstelikte foto da hiç bir kayma yok ...
Sizinle paylaşmak istedim hayatım boyunca gördüğüm en kaliteli ve çekimi en zor 3 foto dan bir tanesidir...
- Resim Silinmiş.
Not: amerika ve ingilterenin bir çok dernek ve kuruluşu tarafından yılın fotoğrafı seçilmiştir...
Bu fotograf Birdaha Zor çekilir
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Paylasım ıcın tskr......
Süper bi poz yakalanmış citten. 😱
cidden haketmiş yılın fotoğrafı ödülünü
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Çok milimetrik olmuş :?!
kızı boş verin onun bakışı önemsiz ancak kız bay kuşu bıraktıktan salise sonra ve baykuş tam cepheden kameraya bakarken yakalamış...Üstelikte foto da hiç bir kayma yok ...
Sizinle paylaşmak istedim hayatım boyunca gördüğüm en kaliteli ve çekimi en zor 3 foto dan bir tanesidir...
- Resim Silinmiş.
Not: amerika ve ingilterenin bir çok dernek ve kuruluşu tarafından yılın fotoğrafı seçilmiştir...
off yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu kız ayrı bir güzel baykuş ayrı bir kalbimi parçaladı* baykuş un gözleri çok keskin çıkmış kanatlar bir harika harbiden yüzyılın fotosu.
*mimar sinan üniversite logosu neden baykuş amblemi işte şimdi daha iyi anlarsınız adamlar mimar yetiştiriyor gözleri aynen böyle olmalı.

işte bu fotomu nasıl bu şekle sokmuşum hiç fark varmı bakın bakalım 😎
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
o baykuşun neler demekj istediğini tahmişn ediyorum 😄 😁 😁
adam ödülü hak etmiş ?!!!!!!!
Durun bende bi tane koyam
- Resim Silinmiş.
Hayvan bakısları konumuzsa....
Hayvan bakısları konumuzsa....
Cok Super Yakalamış Pozu 😱
R
RoyalFlush
⭐ 19y
ikiside çok kaliteli fotolar ama baykuşun bakışı oraya gelirsem senin...... der gibi 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap