Icerige atla
Extraloob

Bu filmin adını bulabilicek ?

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
B
Belarj OP ⭐ 17y
1 kere izlemiştim iyi hatırlıyorum ama ismini hatırlamıyorum film hakkında aklımdakiler şöyle;

bir sahnesinde başroldeki adama artık melek mi bilmiyorum adam için çuval gibi birşeyin içine hava doldurmustu ama fırtınayı doldurmustu sonra gemiyle denize açılmışlardı gemideki tayfa cuvalın içinde yemek var sanıp açmıştı ve gemi batmıştı bunlar bi adada takıldılar orada açıktılar yemek felan aradı tayfası sonra nası oldu hatırlamıyorum adam bi kadının yanındaydı adada krallık gibi ama krallık değil kadın yanına giden erkekleri hayvana çeviriyordu hatta tayfasından 1 adamı domuza çevirmişti bu domuzu tayfası yakalayıp tam yıyıcekken adam normale dönmüştü vs vs

ismini bir türlü bulamadım bilen varsa söylesin summer4:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
13 Yanıt
A
Adith ⭐ 18y
Ne bicim film lem bu 😁
A
Avenger ⭐ 18y
ne tarz bir film bu rüya olmasın ? 😁
B
Belarj OP ⭐ 17y
Ne bicim film lem bu 😁

güzel bir film aslındada adını hatırlamayınca bi anlamı kalmıyo biliyon mu 😆
B
Belarj OP ⭐ 17y
ne tarz bir film bu rüya olmasın ? 😁

mitolojik bir filmdi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
film güzelmiş adını merak ettim ^^
N
İzlemiştim bunu, hatta o doldurdugu hava birşeyin nefesi, ve bi ejderha yı öldürmek için birinden yardım isteyince karşılığında onu alıyordu. Adını bilmiyorum bende daral:
N
Zorlasa ''Zamanın Sonu'' diyeceğim ama emin değilim çok eski film.
X
Xanthos ⭐ 19y
Poseidon'a karşı gelen bi denizcinin filmi o. adı İllidan mıydı hatırlayamadım tam olarak.
Bulacağım ama, taktım bi kere
Advance
Advance ⭐ 18y
Poseidon'a karşı gelen bi denizcinin filmi o. adı İllidan mıydı hatırlayamadım tam olarak.

illidan wowdaki boss değil mi 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
bir şarkı dinlemiştim çok güzeldi adını hatırlamıyorum ama çok güzeldi ismini bulabilecek varmı acaba makara:
X
Xanthos ⭐ 19y

illidan wowdaki boss değil mi :P
evet onu ben de biliyorum. tekrar okursan yazdığımı hatırlayamadım yazmışım,soru cümlesi kullanmışım. "illidan mıydı?" şeklinde.
B
Belarj OP ⭐ 17y
bir şarkı dinlemiştim çok güzeldi adını hatırlamıyorum ama çok güzeldi ismini bulabilecek varmı acaba makara:

Kenan dogulu olabılır mı ? 😁

Ps: Harbi filmin daha önce izleyen yok mu :!!&%&!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: