Icerige atla
Extraloob

Bu Eventi Çok Sevicem Galiba :D

· 14 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
Bir kırdırayım bakayım dedim ve sonuç... 7 char daha bekliyor 50 den fazla topladılar çok fena bir ekonomik patlama yaşıyorum şu anda 😁

14 Yanıt
K
KeepinGS ⭐ 16y
Devili zaten olanlar ıcın gereksız bır event oldugunu dusunuyorum ama olmayanlar devil hevesı ıcın ıyı bısey ama bence 50 silkle uzatmaya da degmez (:
Advance
Advance ⭐ 18y
o pandoras boxları açma sakın depoya koy dursun çok iyi para edecek ilerde ^^
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
o pandoras boxları açma sakın depoya koy dursun çok iyi para edecek ilerde ^^

Hacım yapma nolur 5 yıldır oynuyorum 🎅
_
_TasBebek_ ⭐ 17y
ya bu harfleri bota nasıl toplatıcaz mbot kullanıyorum nasıl toplucak yardım lütfen
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
quest iteme tik at apply de çıkan bütün görevleri sağ tıklayıp pick yap sonra apply yap savele sorunun çözülür
G
GNR ⭐ 18y
Sanırım bu eventten kazanılan hicbir sey satılmıyor takas edilmiyor o yuzden parayı kaldıracam die düşünenlar biraz erken gibi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
15 Mart'ta hepsi kaybolacak.

Ps : felaket tellalı gibiyim her topicte bunu yazıyorum makara:
C
ya bu harfleri bota nasıl toplatıcaz mbot kullanıyorum nasıl toplucak yardım lütfen

MBOT - HAPPY JEWEL [HARFLERİ] TOPLATMAK

arkadaş quest items bölümüne gel bütün hafleri yaz H A P Y arat. en altta var hepsi. akşam bota saldım toplat dedim sabah kalktım çantada 2 tane yer kalmş. invertory full diyordu. kırdırdım 10 taneden fazla dewil çıktı. yeni dragon flaglardan çıktı 3-5 tane. scrolları olduğu gibi attım yere millet toplayıp duruyordu en son evden çıkarken
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Valla maya joymax kum gibi dağıtıyor pandoraları 2 bilemedin 3 m ediyo bitince tekrar dağıtıyo 😄
I
Bu devillerin özellikleri nasıl bi ekran görüntüsü koyan olmamış özelliklerini gösteren.
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
ben lucklar ve pandoralardan bahsediyordum para için ama 🙄
S
15 Mart'ta hepsi kaybolacak.

Ps : felaket tellalı gibiyim her topicte bunu yazıyorum makara:

Bende onu dicektim hepsi gidicek, GM'yi saf mı sandınız? okadar devili size bırakırmı? 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: