Idea Idea >>> Bu da Kırmızı Hat Sigarası <<< Idea Idea
evet beyler şu anlarda günümüzde moda olan Bun Design " Siz de kafanıza göre takılın " isimli çalışmaya nispet bende extraloob.com VIP üyelerini yeni bir heyecana sürüklüyorum bu çalışmamız aşağıda gördüğünüz objeyi kendi tarzınıza göre tasarlamak bakalım sizin paketiniz nasıl olacak hep birlikte görelim eğlenelim Wink
-Resim Silinmiş.
işte bu Marlboro kutusunu kendiniz dizayn edeceksiniz dilediğiniz gibi bizlerde en güzel kim yapmış oylayacağız 1.2.3. belirlenecek.
>>> Bu da Kırmızı Hat Sigarası <<<
· 126 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
126 Yanıt
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
J
Jason Walker
⭐ 19y
vay yarın ilk işim bunu tasarlamak
me too...
Razz
anaaa benim marlboro kutusunda ne işim var Rolling Eyes Sad
marihuana bile alıyormuş tweety ehehhee Razz
anaaa benim marlboro kutusunda ne işim var Rolling Eyes Sad
ahahahah koptum ilahi TWEETY
abi adam sporcu ne alaka sigara felan :mrgreen:
marihuana bile alıyormuş tweety ehehhee Razz
yok yawww Sad
extraokk Twisted Evil Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
lost izlio birileri galiba Wink
bende çalışmalara haftasonu başlıyourm kesin benim marlborom süppoo olacak bi kral varmış burada çıplak olanından ona söyleyin çıksın karşıma görelim anladı o anladııı Mr. Green
bende çalışmalara haftasonu başlıyourm kesin benim marlborom süppoo olacak bi kral varmış burada çıplak olanından ona söyleyin çıksın karşıma görelim anladı o anladııı Mr. Green
Artık çalışma yapmıyorum Okan abi. Eve gidincede imzamdan o crown'u çıkarıcam merak etme sen extrabeer
bende bunu yaptim Mr. Green
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Artık çalışma yapmıyorum Okan abi. Eve gidincede imzamdan o crown'u çıkarıcam merak etme sen extrabeer
o crown süppoo ama bence kalsın :?!!!
Yok silicem sıkıldım artık yok kral o yok kral şu yok benim yok başkası. Bunaldım yani..
Uzun bir sürede ps çalışması yapmıcam. Kafamı dinlemem rahatlamam lazım. Sıkıldım biraz Neutral .
Uzun bir sürede ps çalışması yapmıcam. Kafamı dinlemem rahatlamam lazım. Sıkıldım biraz Neutral .
bende bunu yaptim Mr. Green
-Resim Silinmiş.
bi yorumun bile degmedigi kadar kötümü ? Rolling Eyes
LibLib komik de sanat değeri yok dostum. Wink
ben komik olsun diye yaptim ki ...
ben komik olsun diye yaptim ki ...
Mr. Green Tamam işte ben de onu diyorum. GORA'daki senin yüzüne nolmuş gibi oldu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap