Denizli
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bunlarda hava kirliliği ama bunuda güzel kullanmayı başarabildik 😜
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bu da Bizim Okulun Manzarası
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
okulun ismi ne 😄 hemen gazetelere gönderek 😄
Dağ başı la ora xD
At hatunu ormana seside cıkmaz lol 😎 😈
At hatunu ormana seside cıkmaz lol 😎 😈
Kandil dağı mı orası? Orada mı eğitim alıyorsunuz? Yada şöyle sorayım yoksa orası sizin okulun manzarası mı? 😄 🎅 ❤️ 🍺 😜
Kandil dağı mı orası? Orada mı eğitim alıyorsunuz? Yada şöyle sorayım yoksa orası sizin okulun manzarası mı? 😄 🎅 ❤️ 🍺 :P
denizlide kandil dağının olduğunu sanmıyorum 😁 😁
B
byalper123
⭐ 18y
Manzara mütiş , harbiden dağda okul , neresi orası ?
Denizlispor Koleji Fen Lisesi
Denizlinin en yüksek mekanlarından biri 😜
Denizlinin en yüksek mekanlarından biri 😜
B
byalper123
⭐ 18y
Oo Çalışkan mıyız? 😜
Bı Yandan Sanslısın Bızım Okulun Penceresınden Baksan En Fazla Cadde Gorursun xD
Kandil dağı 😈
Oo Çalışkan mıyız? :P
bilmiom valla hepsinin zamanını tam olarak ayarlayabilip kendine sınır koyabildiğin anda başarıya ulaşmak mümkün tek gereken istek ve azim 👍
biraz da olsa bunu yapabildiğimi düşünüyorum =)
C
Che Guevara
⭐ 18y
http://www.kabataserkeklisesi.net/kar_kabatas/kabatas_26012006_05.jpg
Kabatas erkek lisesi 10. sınıf 91 doğum. Eskiler (eskiler diyorum çünkü bikaç ayda duyduğuma göre çok değişiklik olmuş) tanır Macro'nun da arkadaşıyım. Fikirlerimin oluşmasında büyük rolü olmuştur (beynimi yıkamıştır xD)
Kabatas erkek lisesi 10. sınıf 91 doğum. Eskiler (eskiler diyorum çünkü bikaç ayda duyduğuma göre çok değişiklik olmuş) tanır Macro'nun da arkadaşıyım. Fikirlerimin oluşmasında büyük rolü olmuştur (beynimi yıkamıştır xD)
http://www.kabataserkeklisesi.net/kar_kabatas/kabatas_26012006_05.jpg
bu okulu biliorum yerini geçekten süper =)
hatta lise defteri diye bir dizide burda çekilmişti
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap