Icerige atla
Extraloob

Bu CPU 64 Bit Destekliyormu ?

· 10 Yanıt · 4.9K görüntüleme
P
PhaetoN OP ⭐ 18y

evet cpu bu 64 bit destekliyormu öğrenmek istiyorum destekliyorsa Win7 64 bit kuracağım yardımlarınızı bekliyorum.
10 Yanıt
O
oGReGo ⭐ 19y
Konu Açılmışken Bende Sormak İstiyorum 😜 Benim CPU ada Bakarmısınız 64 Bit Desteklermi Acaba?
- Resim Silinmiş.

Bir Sorum Daha Olucak, Ben WİN7 64 Bit İndirdim, Kurmaya Çalışırken Bilgisayarı Açtıgımda ''CD Den Yükleme Yapmak İçin Herhangi Bi Tuşa Basın '' Gibisinden Bir Yazı Gelmiyor. Cd e Girip Setup'a Tıkladıgımda ise Aşağıdaki Hatayı Veriyor. Şuan Kullandıgım Sistem Vista 32 Bit 🍿

- Resim Silinmiş.
P
PhaetoN OP ⭐ 18y
Arkadaşda sormuş varmı bir bilgisi olan ? 😊
H
Hyperion ⭐ 17y
İkinizin de işlemcisi 64bit i destekliyor...

@oGReGo
32bit işletim sisteminde 64bit program çalıştırmaya çalıştığın için alıyorsun o hatayı... PC yi Win7 DVD si ile başlatıp yükseltme yapmayı dene
D
die4ever ⭐ 18y
intel işlemcilerde pentium 4 ü geçen tüm işlemcilerde 64 bit destegi mevcut bu işlem AMD kullananlar içinde geçerli AM2 AM3 ve AM+ larda rahatlıkla kullanılabiliyor....
H
Hyperion ⭐ 17y
intel işlemcilerde pentium 4 ü geçen tüm işlemcilerde 64 bit destegi mevcut bu işlem AMD kullananlar içinde geçerli AM2 AM3 ve AM+ larda rahatlıkla kullanılabiliyor....

CPU-Z de CPU sekmesinin Instructions bölümünde
İntel işlemcilerde EM64T,
AMD işlemcilerde x86-64
görüntüleniyorsa CPU nuz 64bit i destekliyor...
P
PhaetoN OP ⭐ 18y
Hyperion ve bLaster ikinizede yardımlarınız için teşekkürler
D
die4ever ⭐ 18y

CPU-Z de CPU sekmesinin Instructions bölümünde
İntel işlemcilerde EM64T,
AMD işlemcilerde x86-64
görüntüleniyorsa CPU nuz 64bit i destekliyor...

evet oda var yeni ögrendim 😊
C
Konu Açılmışken Bende Sormak İstiyorum 😜 Benim CPU ada Bakarmısınız 64 Bit Desteklermi Acaba?
- Resim Silinmiş.

Bir Sorum Daha Olucak, Ben WİN7 64 Bit İndirdim, Kurmaya Çalışırken Bilgisayarı Açtıgımda ''CD Den Yükleme Yapmak İçin Herhangi Bi Tuşa Basın '' Gibisinden Bir Yazı Gelmiyor. Cd e Girip Setup'a Tıkladıgımda ise Aşağıdaki Hatayı Veriyor. Şuan Kullandıgım Sistem Vista 32 Bit 🍿

- Resim Silinmiş.

İnternetten indirdiysen Harddiskte olur kurulum bilgileri Cd de olmadığı için ''CD Den Yükleme Yapmak İçin Herhangi Bi Tuşa Basın " demez Sen onu Cd ye yazdır öle dene 😉
ModerX
ModerX ⭐ 19y
Fazla uğrasmadan 😊 EVEREST Ultimate Edition programının full unu bulup indirip kurun ve Alttaki resimdeki yere bakın...

- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: