Icerige atla
Extraloob

Bu bilgisayara sizce ne lazım?

· 8 Yanıt · 902 görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Millet bana bilgisayar için parça lazım şimdi ben prar biriktirmeye başladım ama ne lazım ne lazım değil bilmediğimde sizlere sormak istiyorum.Evet sizce bu bilgisayara ne lazım?
- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
E
EmpaTi_ ⭐ 18y
Aynı pc 2 sene önce bendede vardı pcye 2gb ram aldım sadece 3-4 charı rahat kaldırdı sadece sro için 2 gb ram al yeter..
B
Black Rain ⭐ 19y
işlemci + ram + ekran kartı
T
Trexy ⭐ 17y
Gorunuse gore sistemi komple degistirmeyeceksin o yuzden ram bence senin icin kafi
I
ironEyE OP ⭐ 18y
işlemci + ram + ekran kartı

Bro tamamda yani nasıl ekran kartı onuda bi anlat ona göre para biriktiriyoum yavaş yavaş. 😁
B
Black Rain ⭐ 19y
500 lirayı koy cebe sonra gel yanıma 😄
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Bnce Hiç uĞraşma direk yeni bir sistem topla 😄 Şimdi iŞlemci alıcaksın anakartın ne bilmiyoruz berki uYmicak ram ram diyorlar alıcan ram anakartına uymicak berki desteklemiyor 😄 onun içn sn bir Everestten foto çek herşeyini birde paradan haber ver 😄
S
SroKopat ⭐ 18y
everest ile tüm donanımını bize tanıtırsan,rahatlıkla ne alman gerektiği söylenebilir ama işlemciyle hiç uğraşma,çift çekirdek yapmak istiyor olabilirsin ama chipset uymadığına eminim,burdan gördüğüm kadarıyla 2 gb ram yeterli senin için.anakartın büyük ihtimal max 3 gb destekler diye düşünüyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: