dust ın chest inin ve lavigne nin ayakkabısının 9 degree olmamasının sebebi sosun olması sadece son lvl item lar 9degree gözüküyor.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Bu 3lüden Korkun:)
· 21 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
bence 8 degre itemler daha guzel cizilmis bunlar cok detaysiz kaba gorunusluler bence
bence 8 degre itemler daha guzel cizilmis bunlar cok detaysiz kaba gorunusluler bence
ben bitek 9d female armor u beğenmedim pembe çok kötü duruyor
ben bitek 9d female armor u beğenmedim pembe çok kötü duruyor
Aynen yaw. Ben de kuş yerine PK2 ile Isyutaru koycaktım beceremedim uğraşmadım.
M
muratko193
⭐ 19y
Bunlar Hangi Serverda Aceb Ona Gore Korkalım Shocked
8dg garment female daha güzeldi bence. Kapalı değildi legs, insanın içi açılıyordu. Şimdi 7dg gibi olmuş, çok sıkar. Very Happy Genel olarak yeni kıyafetleri beğenmedim diyebilirim. Son set ve yeni geliyor, biraz daha üzerinde yoğunlaşabilirlerdi aslında. Çok basit olmuş kanımca. Rolling Eyes
off yaaa 9degree garment giyip 9degree garment philipinies li bir hatun istiyorum veya iskandinav kadını bir protector oy oyyyyyyy kutsanmak için de oasis gölü kenarı uygundur Twisted Evil Mr. Green
off yaaa 9degree garment giyip 9degree garment philipinies li bir hatun istiyorum veya iskandinav kadını bir protector oy oyyyyyyy kutsanmak için de oasis gölü kenarı uygundur Twisted Evil Mr. Green
Asdasd Mr. Green Oasis gölü kenarı..
M
muratko193
⭐ 19y
Extra Sendede Baya Bi Fantazi Ruhu varmıs Mr. Green
evet ya 9dg itemler biraz kötü ama silahları muhteşem Mr. Green
evet ya 9dg itemler biraz kötü ama silahları muhteşem Mr. Green
silahları boşver silahları tutan adamlar muhteşem Wink
Vallahi 6 degree set giyen ama elinde 9 degree spear olan adama yanlışıkla 42 spearı var diye dalabilirim. Ayırt etmek için haa diye ekrana yaklaşmak ve kaşları büzmek gerekiyor. Mr. Green
ben de spearı beğenmedim ama bowu ve glaviesi çok güzel Mr. Green
extraokk extraokk extraokk extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extraokk extraokk extraokk
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Abi Bunun Anlatımını Bi alsak ya Senden Bende yapmak istiyom beceremiyom Pls help me 😊
9dg pro üstlük adamı dönme gibi gösteriyo Mr. Green
valla diğeri Nevada ve Dust gibiyse hiç birinden korkmuyorum. gecen gün thieflik yaptığımda 5 yıldız kervan çektiriyorlardı ama ikisinin elinden o 5 yıldız malı aldım ben thief im zerke bile bastılar hiç bişi yapamadılar...
tabi benim elimde sun +7 glavie war...
bunlardan deilde benden korkun Twisted Evil
valla diğeri Nevada ve Dust gibiyse hiç birinden korkmuyorum. gecen gün thieflik yaptığımda 5 yıldız kervan çektiriyorlardı ama ikisinin elinden o 5 yıldız malı aldım ben thief im zerke bile bastılar hiç bişi yapamadılar...
I
I_RevenTon_I
⭐ 19y
Extra beraber kutsasak protectorlu kızı nasıL oLur Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Bnm için mekan farketmez Mr. Green Mr. Green
Extra beraber kutsasak protectorlu kızı nasıL oLur Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Bnm için mekan farketmez Mr. Green Mr. Green
coook eski konuları uplamaktan ne zevk alıyon detective
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap