Icerige atla
Extraloob

BTK İnternete el attı!

· 24 Yanıt · 2.8K görüntüleme
X
Xperyon OP ⭐ 15y
İmana geldim hele şükür alkis:

DSL Tarife Portföyünde Değişiklik, DSL Satış ve THK Erişim Ücreti Kampanyaları

24 Yanıt
Z
Zippy ⭐ 15y
Yani artık bu fiyatların üstüne çıkamıyorlar mı? Tam anlamadım.Eğer öyleyse bi 16-32 çakmak lazım
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yani artık bu fiyatların üstüne çıkamıyorlar mı? Tam anlamadım.Eğer öyleyse bi 16-32 çakmak lazım

Uygulanacak yeni tarife bunlar btknın resmi sitesinde yer alıyor zaten ben şuan 8mpbs'e kadar kullanıyorumve bu tarife ile direk 16mbps çıkarsam şuan verdiğim paranın aynısını veriyorum 16mbps stabil ve akk yok iyi olan taraf bu işte 😜
Z
Zippy ⭐ 15y
Bu mesaj Xperyon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi

Uygulanacak yeni tarife bunlar btknın resmi sitesinde yer alıyor zaten ben şuan 8mpbs'e kadar kullanıyorumve bu tarife ile direk 16mbps çıkarsam şuan verdiğim paranın aynısını veriyorum 16mbps stabil ve akk yok iyi olan taraf bu işte :P

Yaz öncesi iyi geldi bu 😄 8mbs'ciğe 120 vermek koyuyordu en azından acısı azalır 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Ttnet neyse sen anladın.
.NET
.NET ⭐ 19y
100 mbit 200gb ak sinirsiz cakarim direk 😄
[F New]Solo Gitarist
Advance
Advance ⭐ 18y
Benim anlamadığım 35mb/sn'e kadar 100GB AKN, 8mb/sn'e kadar 100GB AKN'den daha ucuz? 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu tablodan bişey anlamadım 10mbit nerde yazıyo hem?
T
tenpanter ⭐ 17y
Ben şimdi 8 mb internete 60 TL mi ne ödüyorum belki daha fazladır neyse, Ttnet kullanıcısıyım şimdi bana bir faydası var mı bunun biri açıklasın?
I
iWalkAlone ⭐ 17y
8mb'e kadar netlimitsiz kullanıyorum şuan 64 lira ödüyorum yeni tarifede ne kadar ödücem acaba bende bişi anlamadım 😄
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Anlamak yada anlamamak işte bütün mesele bu daral:
T
tenpanter ⭐ 17y
8 mbit hala 60.72 limitsiz olan, şimdi ne oldu biri açıklasın 😠
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Oaraya bakılırsa ben 20 lira ödemeliyim 😄
Ufck
Ufck ⭐ 16y
8mb/sn'e olayı ne anlasam bi
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
8mbit saniye yani saniyede 1024 kb veri indirebilirsin
Ufck
Ufck ⭐ 16y
şuan 3mbit ile down yapıyorum onu çözemedim kafam karıştı yemin olsun.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
T
tenpanter ⭐ 17y
Adil kullanım kotası 50 gb değil miydi ne ara 100 oldu ne ara 200 e arttırıldı?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adil kullanım kotası 50 gb değil miydi ne ara 100 oldu ne ara 200 e arttırıldı?

50 olanı var 100 olanı var...Bizimkisi 50 gb'lık.Anladığıma göre bize ne kota artışı var ne de indirim var.Tabloda belirtilenler toptan satış fiyatları.
Z
Zippy ⭐ 15y
Sadece akk artmış gerisi aynı.Ayrıca rakamlar vergisiz galiba o yüzden bize düşük geldi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: