Eskiden de vardı bu sorun.. Brushları atıyorum Brushes in içine fakat ps de bi türlü gözükmüyor..bi ara attığımda gözükmüşttü 1-2 tane daha tık yok 😁
Bunu oraya atmanın başka bi yolu varmı ?? 🍿
Brush Sorunu
· 6 Replies · 1.8K views 0 reading
6 Replies
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Bak ordaki oka 1. adım tıklıyosun sonra sağda bi ok daha var gösterdim resimde onada tıklıyosn orda işaretli olanlar BENİM internetten indirdiğim brushlar sen ordan indirdiğin brushun adını seç tıkla evet de sonra bide bakmışsın snn özel brushların 😉
Bak ordaki oka 1. adım tıklıyosun sonra sağda bi ok daha var gösterdim resimde onada tıklıyosn orda işaretli olanlar BENİM internetten indirdiğim brushlar sen ordan indirdiğin brushun adını seç tıkla evet de sonra bide bakmışsın snn özel brushların 😉
Ahmet sen bu kadar brushla neler beceriytorsun ya biraz brush çeksene.Benimki açılınca yarasa gibi bütün ekranı kaplıyo xD
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Bak ordaki oka 1. adım tıklıyosun sonra sağda bi ok daha var gösterdim resimde onada tıklıyosn orda işaretli olanlar BENİM internetten indirdiğim brushlar sen ordan indirdiğin brushun adını seç tıkla evet de sonra bide bakmışsın snn özel brushların ;)
aww Türkçe yamayımı yükledin
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
@BaTTerST öyle bi hata yaptık xD düzelmiyoda
@TiTaN_ zoru başarmak güzeldir 😁 xD
@TiTaN_ zoru başarmak güzeldir 😁 xD
@Xlaw : Teşekkürler.. Keşke buraya baksaydım.. ben de şans eseri buldum oka tıklayınca geldiğini xD
Log in to write a reply.
Log In