Icerige atla
Extraloob

Brıtney Spears ' ı Kim Soymak İstemez ki

· 26 Yanıt · 4.8K görüntüleme
26 Yanıt
S
sw1ss ⭐ 19y
İşin ucunda canavar fln çıkmıcak demi D:
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

Brıtney Spears Teyzemden mi yoksa Mr. Green
H
tolga sırf yasak diye küfremiyorum sana anneeeeeee olm sakın yapmayın lennnnnnnn alah belanı sesde açıkdı ya manyakmısınıs şöle şeyler koymayın bi dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad Mr. Green
M
Mause'nin Sol tusuna basılı tutun ve noktayı nereye götürmek istiyosanız sol tusa basılı tutarak götürün istediiniz yere siyah alanın ustunden gecerek bile gelebilirsiniz ama 2.bölümde GOAL'e tıklanmıyo.
H
gene onu yapan az çömmüşde çok korkıunç canawar koymamuş anamm jingle belsdeki gbi bşi olsa
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

tolga sırf yasak diye küfremiyorum sana anneeeeeee olm sakın yapmayın lennnnnnnn alah belanı sesde açıkdı ya manyakmısınıs şöle şeyler koymayın bi dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad Mr. Green

Mr. Green Razz heycan olsun dedim pardon Embarassed
H

Mause'nin Sol tusuna basılı tutun ve noktayı nereye götürmek istiyosanız sol tusa basılı tutarak götürün istediiniz yere siyah alanın ustunden gecerek bile gelebilirsiniz ama 2.bölümde GOAL'e tıklanmıyo.

ewet tıklanmıyo 2.bölümde gol sana giriyo demi Mr. Green
S
sw1ss ⭐ 19y
Allahım iyiki abazan mod on deil Razz
Yoksa olduğum yere pislerdim Very Happy

Mr. Green Mr. Green ya ama hiç aklıma gelmedi öle bşi olcaanı Twisted Evil
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green ya ama hiç aklıma gelmedi öle bşi olcaanı Twisted Evil

Tabi Brıtney Spears İsmini Duyunca ALLAH ALLAH YÜRÜ YAKULUM demiş sende gittin Mr. Green
sanırım öle oldu Twisted Evil
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
hehe
N

Mr. Green Mr. Green Mr. Green onun kendisi zaten canavar
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

Desturrr mesajları okumadan girdim o heeyecanla son ses açık o ne laa donuma isedim Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
O
oOKingOo ⭐ 19y
ölüodum korkudan ya Evil or Very Mad Evil or Very Mad
O
oOKingOo ⭐ 19y
tam dikkatli bakıodum ses de acıktı iyiki kalpten gitmedim Mr. Green
abime söyledim koştu hemen Mr. Green sonra olan oldu döwdü beni hay ... Twisted Evil
S
sparoww ⭐ 19y
TAM DEDdim aha gidiom .. ama cok pis tırstım yaf
C
carlos ⭐ 19y
Ben nette deniyim dedim koruma kartı olduğu için giremiyom inşallah güzel bişeydir Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: