Icerige atla
Extraloob

Brahim logo tasarım

· 15 Yanıt · 6.4K görüntüleme
Flexi
Flexi OP ⭐ 14y

15 Yanıt
RanstaMonsta
Özellikle ortadaki görselde bi üç boyutlu ihtiyacı gözüme çarpıyor. Öyle olsa daha iyi olabilir sanki 🤔
Flexi
Flexi OP ⭐ 14y
Özellikle ortadaki görselde bi üç boyutlu ihtiyacı gözüme çarpıyor. Öyle olsa daha iyi olabilir sanki 🤔

uyguladım önceden yakışmadı hacım böyle daha iyi
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Bi enerji içeceği markası vardı onun logosuna benzettim ama yine de her zaman ki gibi güzel olmuş 👍
Flexi
Flexi OP ⭐ 14y
Bi enerji içeceği markası vardı onun logosuna benzettim ama yine de her zaman ki gibi güzel olmuş 👍

babasın:beer:
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Nick çok kötü
vsroeditor.com

Monster?
Bknz: Monster

Edit: En alttakinin boyutunu küçültüp, sadece logo ve text kalacak şekilde kırparsan güzel olur.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Flexi
Flexi OP ⭐ 14y
Monster?
Bknz: Monster

Edit: En alttakinin boyutunu küçültüp, sadece logo ve text kalacak şekilde kırparsan güzel olur.

Hd görmek amacıyla görsel ayarlandı kullanılan boyut tabikide ufak.🙄
Flexi
Flexi OP ⭐ 14y
Nick çok kötü

yarı arapça isimle anca bu kadar olunuyormuş
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Alttakini çok beğendim 🙏
Yaralı style
Flexi
Flexi OP ⭐ 14y
zannedersem yanlış bi anlaşılma oluyor logonun alttan ve yandan olan kısımları görsel örnek olarak verildi logo 3. resimde ki gibi kullanılacaktır...😘
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
zannedersem yanlış bi anlaşılma oluyor logonun alttan ve yandan olan kısımları görsel örnek olarak verildi logo 3. resimde ki gibi kullanılacaktır...😘

İmzam nasıl
Yaralı style
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Monster 😄

@ibo
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık, fav. en alttaki
Special thx to Flexi
Flexi
Flexi OP ⭐ 14y
Monster 😄

@ibo
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık, fav. en alttaki

Askerim <3
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y