evlerinde televizyon arıza yapan aile tamirci çağırmış, tamirci gelip TV nin arkasını açmış ki bir sürü ekmek kırıntısı... Tabi kimin yaptığını hemen anlamışlar. Evin dört yaşındaki
yaramaz kızı.
Bu hangi ailemizde gerçekleşirse gerçekleşsin ilk göstereceğimiz tepki genellikle öfkeli bir davranıştır. Tamircinin
yanında bağırır aşırı gidenlerimiz çocuğu orda döver. Fakat anne öyle yapmamış, çocuğuyla konuşmayı denemiş ve öğrendiklerinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Çocuk ekranda Afrika daki aç çocukları gördükçe mutfaktan ekmek alıp TV nin açık bulduğu tek yerinden, arkasındaki ızgaralardan içeri atıyormuş...
keşke herkes çocuk kalabilse
Bozulan Televizyonun esrarı
· 14 Replies · 1.1K views 0 reading
14 Replies
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Cok duygusallaştım gerçekten ya . Gerçekten herkes çocuk kalabilse ...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Gerçekten acayip esrarlı :^(
Bence Uydurma Bir hikaye
hey Allah'ım ya burdan bi anlam çıkartsak sadece hani hikaye doğru yada yaLan kimin umrunda...
S
StickControl
⭐ 19y
Güzelmiş walla 😢
hey Allah'ım ya burdan bi anlam çıkartsak sadece hani hikaye doğru yada yaLan kimin umrunda...
Anlam çıkartmadıgımı kim söyledi Sana :S . Ben yorumumu Bu yönde yaptım Hikaye uydurma bence dedim.Millet düşünsün,Akıllarına birşeyler gelsin diye uydurulan yüzlerce hikayelerden biri.
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Anlam çıkartmadıgımı kim söyledi Sana :S . Ben yorumumu Bu yönde yaptım Hikaye uydurma bence dedim.Millet düşünsün,Akıllarına birşeyler gelsin diye uydurulan yüzlerce hikayelerden biri.
Önemli olan bu deilki canmcm ordaki inceliği anlayabilmek...
''Afrika'daki aç çocuklar'' yazan yeri okudugum an tüylerim dikenlendi.Bizim miletimiz TV'de bunları gorunce brz insaf varsa ''Ahh AHH'' dio oda yoksa basıp gidio.
biz napıyoruz bu çocuklar için acaba ☕
Aslında biz o kadarda gelişmiş ülke değiliz bizim ülkemizdede sokak çocukları,aç çocuklar var.1. dünya ülkeleri ne yapıyo afrikadaki çocukları doyuracağına onları önceden sömürüyo sonra bırakıp gidiyo.Ama kendi ülkelerine bakın geleceğin hastalığını çıkarttılar OBEZİTE.Ama elbet kendi sonlarını hazırlıyolar.
Vay Be Cocuga Bak 😢
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Gerçekten Güzel Ailesini Tebrik Etmek Lazım...
ahh ahh çocuklar bile bunu yapıyo 😞 😳
biz bunu düşünemiyoruz.
biz bunu düşünemiyoruz.
Log in to write a reply.
Log In