Icerige atla
Extraloob

böyle zırt pırt konu açmayı sewmem ama...

· 13 Replies · 1.2K views
I
internetcocugu OP ⭐ 18y
arkadaslar bn loader arıyorum 2 çar kasmaya ihtiyacım var 😞 lütfen loader verin bana ama bosuna konu açmıssın die hekelenmeyin ltf FATAL ERROR VERMEYEN LOADER İSTİYORUUUM
13 Replies
I
internetcocugu OP ⭐ 18y
sen biras anlamaya calıs bnce arkadasım diorum ki loader hani varya LOADER KARI RESMİ VAR ÜSTÜNDE SİLKROAD YAZIYOOOOOO
C
Cryolite ⭐ 19y
sen biras anlamaya calıs bnce arkadasım diorum ki loader hani varya LOADER KARI RESMİ VAR ÜSTÜNDE SİLKROAD YAZIYOOOOOO

zuahahhahahhaaa 😁 😁 😁
C
Crisis ⭐ 19y
arkadasın verdigi linkdeki loader de aynı isi yapıyo zaten :evil: ayrıca daha cok özelligi var ?!!!!!!! ayrıca karıııı diye bagırmanada gerek yok üzerinde resim var desen anlarız ❗
I
internetcocugu OP ⭐ 18y
ya ama o resim karı resmi xD nese siz bana onun linkini verin çünkü o loader donmuyo sizin verdiginiz 3-4 denemeden sonra gidio ( donuyo - oyundan atıyo )
I
internetcocugu OP ⭐ 18y
oyunda 2-3 denemden sonra donuyo bunu engelleme programı varmı donmayı engellicek bisi...
4
41sagopa41 ⭐ 18y
ya yokmu bu donmaya yardım eden adam akıllı bilen ya deli oldum arkadaşlar 3 saati geçti deniyorum donuyo kafayı sıyırıcem biri yardım etsin hemen :@:@:@
T
ToRuN ⭐ 18y
hehe...Benim pc Joymaxdan nasibini aldı.. 😄 her donuşta monitöre 1 vuruş ... 😄
B
ya ama o resim karı resmi xD nese siz bana onun linkini verin çünkü o loader donmuyo sizin verdiginiz 3-4 denemeden sonra gidio ( donuyo - oyundan atıyo )

arkadaşım emredici cümleler kullanma ❗ yardımcı olcakları varsada olmazlar.heycan yapma,telaş yapma ?!!!!!!!
I
internetcocugu OP ⭐ 18y
arkadasım sende biras beni düsün
3 deniyom donuyo sıyırıcam balataları yemin ederim ...
X
Xanthos ⭐ 19y
bi oyun için bunlar oluyorsa , daha büyük sorunlarla karşılatığında senin halini düşünemiyorum. cidden vahim... :?
KARI resmi olan loader elimizde kalmadı, KARI resmi olunca milletimin gençleri saldırdı hemen, tüketmişler loaderi... :?!
A
angela ⭐ 19y
peki o bayan resimli sro loader gelcekmi gelmicek mi gelecekse ne zaman

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: