arkadaslar bn loader arıyorum 2 çar kasmaya ihtiyacım var 😞 lütfen loader verin bana ama bosuna konu açmıssın die hekelenmeyin ltf FATAL ERROR VERMEYEN LOADER İSTİYORUUUM
böyle zırt pırt konu açmayı sewmem ama...
· 13 Replies · 1.2K views 0 reading
13 Replies
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
viewtopic.php?f=53&t=47845 araştırma yap 😉
sen biras anlamaya calıs bnce arkadasım diorum ki loader hani varya LOADER KARI RESMİ VAR ÜSTÜNDE SİLKROAD YAZIYOOOOOO
sen biras anlamaya calıs bnce arkadasım diorum ki loader hani varya LOADER KARI RESMİ VAR ÜSTÜNDE SİLKROAD YAZIYOOOOOO
zuahahhahahhaaa 😁 😁 😁
arkadasın verdigi linkdeki loader de aynı isi yapıyo zaten :evil: ayrıca daha cok özelligi var ?!!!!!!! ayrıca karıııı diye bagırmanada gerek yok üzerinde resim var desen anlarız ❗
ya ama o resim karı resmi xD nese siz bana onun linkini verin çünkü o loader donmuyo sizin verdiginiz 3-4 denemeden sonra gidio ( donuyo - oyundan atıyo )
oyunda 2-3 denemden sonra donuyo bunu engelleme programı varmı donmayı engellicek bisi...
4
41sagopa41
⭐ 18y
ya yokmu bu donmaya yardım eden adam akıllı bilen ya deli oldum arkadaşlar 3 saati geçti deniyorum donuyo kafayı sıyırıcem biri yardım etsin hemen :@:@:@
hehe...Benim pc Joymaxdan nasibini aldı.. 😄 her donuşta monitöre 1 vuruş ... 😄
B
BrendiBelle
⭐ 18y
ya ama o resim karı resmi xD nese siz bana onun linkini verin çünkü o loader donmuyo sizin verdiginiz 3-4 denemeden sonra gidio ( donuyo - oyundan atıyo )
arkadaşım emredici cümleler kullanma ❗ yardımcı olcakları varsada olmazlar.heycan yapma,telaş yapma ?!!!!!!!
arkadasım sende biras beni düsün
3 deniyom donuyo sıyırıcam balataları yemin ederim ...
3 deniyom donuyo sıyırıcam balataları yemin ederim ...
bi oyun için bunlar oluyorsa , daha büyük sorunlarla karşılatığında senin halini düşünemiyorum. cidden vahim... :?
KARI resmi olan loader elimizde kalmadı, KARI resmi olunca milletimin gençleri saldırdı hemen, tüketmişler loaderi... :?!
KARI resmi olan loader elimizde kalmadı, KARI resmi olunca milletimin gençleri saldırdı hemen, tüketmişler loaderi... :?!
peki o bayan resimli sro loader gelcekmi gelmicek mi gelecekse ne zaman
Log in to write a reply.
Log In