Icerige atla
Extraloob

Böyle kalırsınız işte.......

· 17 Replies · 1.4K views
17 Replies
A
ALpique ⭐ 17y
diyecek bişey bulamıyorum ingiltereye helal olsun adam da korkmuş cidden 😄 nerden öğrenıdnız dio 😆
L
Adam duyunca kekelemeye başladı.
M
MaPaP4 ⭐ 19y
diyecek bişey bulamıyorum ingiltereye helal olsun adam da korkmuş cidden 😄 nerden öğrenıdnız dio 😆

Korkacaklar tabi gecmişleri kadar konussunlar
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
sakin ol.
M
MaPaP4 ⭐ 19y
k
A
ALpique ⭐ 17y
hakkaten sakin ol yakıcak forum'u 😁 😆
A
Adith ⭐ 18y
Offff,adam ne yapacağını şaşırdı.Korkuyor bunlar bizden korkuyorrrr.
C
Crisis ⭐ 19y
ingiltereninde bu sözleri söylemesi gerekti zaten.Cünkü yardım filosunda onlarında gemisi vardı...
M
MaPaP4 ⭐ 19y

Yakarım valla
A
ALpique ⭐ 17y

Yakarım valla

😁
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Madem korkuyorlar neden saldırıyorlar bize.
Büyük ihtimal bunlar Amerika ile aramızı açmaya çalışıyor olabilirler.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
ingiltereninde bu sözleri söylemesi gerekti zaten.Cünkü yardım filosunda onlarında gemisi vardı...

+ Toxic

Hem korkuyor hemde heyecan yaptı siz nerden biliyorsunuz diye, onlarda geliyordu Gazze 'ye belki söylemiştir Türkler ikilemesine düştü birden 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hepsi kahpe, ama unutmasınlar ki hepsi Osmanlı'yı çok iyi bilirler 😎
J
jVardin ⭐ 18y
Ahh ahh.. diyecek birşey bulamıyorum.
H
HnTRue ⭐ 18y

+ Toxic

Hem korkuyor hemde heyecan yaptı siz nerden biliyorsunuz diye, onlarda geliyordu Gazze 'ye belki söylemiştir Türkler ikilemesine düştü birden 😆
C
Crisis ⭐ 19y
Nikaragua hükümeti, yaptığı bir açıklamayla, “İsrail’le tüm diplomatik ilişkilerini resmen kestiğini” bildirdi.
O'nun Bunun yapamadıgını nikaragua güvendigi hic birsey olmamasına ragmen tek basına yaptı.Ayakta alkıslanacak insanlar,artık azerbaycanlılarla onları bir tutuyorum <3 them all

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: