İngiltere'nin Channel 4 kanalının en ünlü sunucularından Jon Snow, Gazze'ye yardım filosuna düzenlenen saldırının ardından İsrail hükümet sözcüsü Mark Regev'i canlı yayında konuk etti.
Ve Sonucu Aşağıdaki linkden izleyebilirsiniz.....
cool2:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1416702770545&ref=mf
Böyle kalırsınız işte.......
· 17 Replies · 1.4K views 0 reading
17 Replies
diyecek bişey bulamıyorum ingiltereye helal olsun adam da korkmuş cidden 😄 nerden öğrenıdnız dio 😆
L
LoveForLife
⭐ 18y
Adam duyunca kekelemeye başladı.
diyecek bişey bulamıyorum ingiltereye helal olsun adam da korkmuş cidden 😄 nerden öğrenıdnız dio 😆
Korkacaklar tabi gecmişleri kadar konussunlar
Nina Ricci
⭐ 17y
sakin ol.

k
hakkaten sakin ol yakıcak forum'u 😁 😆
Offff,adam ne yapacağını şaşırdı.Korkuyor bunlar bizden korkuyorrrr.
ingiltereninde bu sözleri söylemesi gerekti zaten.Cünkü yardım filosunda onlarında gemisi vardı...
Yakarım valla
Yakarım valla
😁
Madem korkuyorlar neden saldırıyorlar bize.
Büyük ihtimal bunlar Amerika ile aramızı açmaya çalışıyor olabilirler.
Büyük ihtimal bunlar Amerika ile aramızı açmaya çalışıyor olabilirler.
ingiltereninde bu sözleri söylemesi gerekti zaten.Cünkü yardım filosunda onlarında gemisi vardı...
+ Toxic
Hem korkuyor hemde heyecan yaptı siz nerden biliyorsunuz diye, onlarda geliyordu Gazze 'ye belki söylemiştir Türkler ikilemesine düştü birden 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
hepsi kahpe, ama unutmasınlar ki hepsi Osmanlı'yı çok iyi bilirler 😎
Ahh ahh.. diyecek birşey bulamıyorum.
+ Toxic
Hem korkuyor hemde heyecan yaptı siz nerden biliyorsunuz diye, onlarda geliyordu Gazze 'ye belki söylemiştir Türkler ikilemesine düştü birden 😆
Nikaragua hükümeti, yaptığı bir açıklamayla, “İsrail’le tüm diplomatik ilişkilerini resmen kestiğini” bildirdi.
O'nun Bunun yapamadıgını nikaragua güvendigi hic birsey olmamasına ragmen tek basına yaptı.Ayakta alkıslanacak insanlar,artık azerbaycanlılarla onları bir tutuyorum <3 them all
O'nun Bunun yapamadıgını nikaragua güvendigi hic birsey olmamasına ragmen tek basına yaptı.Ayakta alkıslanacak insanlar,artık azerbaycanlılarla onları bir tutuyorum <3 them all
Log in to write a reply.
Log In