Icerige atla
Extraloob

böyle bir şey olabilir mi (soru)?

· 26 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
beyler şimdi benim hacklenen çarımın bilgilerini dün değiştirmiştim bugün rollbac olduğu için tekrar gitti dün girdiğim sayfalar arasından çarın e-mail adresini tekrar bulma imkanım varmı
26 Yanıt
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
yani dün girdiğim msn değiştirme yerine gelip takrar msnyi bulabilir miyim
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y
msn koruması yoksa msn i hatırlıyosan eski olan msnyi olur herhal
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
hyr hatırlamıorum o sayfayı tekrar görüntüleyemezmiyim
D
derdiyok ⭐ 17y
inş. vardır böyle bişi araştırcam
C
Crisis ⭐ 19y
aynı dert bendede var offfffffffffffffffffffffffffffff
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
lütfen olsa sadece o sayfanın bilgilerini görsek buursanız söleyin
R
beyler şimdi benim hacklenen çarımın bilgilerini dün değiştirmiştim bugün rollbac olduğu için tekrar gitti dün girdiğim sayfalar arasından çarın e-mail adresini tekrar bulma imkanım varmı

malesef öyle bişey yok 😢
Y
ycyycy OP ⭐ 19y

malesef öyle bişey yok 😢

bn bir yerde görmüştüm sanki ondan açtım belki bilen çıkar
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
up
B
BaZinGa ⭐ 18y
once gezılen sayfaları tekrar gorme ımkanın var historyden ama öyle kişisel bilgilerin şifrelerin gosterıldıgı sayfaları yedeklemıyor hafızaya. o adresı bıyere not etmiş olsan şimdi gizli soruyu da bildigin ıcın rahatca deıstırırdın sıfreyı tabıkı maıl verification yoksa adamda. ama şimdi mail deiştirme imkanı saglıyorlar tekrar. adam bunu dusunurse girip o maıl adresını deıstırmıstır bıle coktan.
B
BoOoOS ⭐ 17y
Kardeş sen boşuna arama öyle bişi olmaz. şifre deyiştiyse o sayfaya bir daha giremezsin joymax serveri gitmişse bilgiler.Degişmez sadece o sayfaya gelir ıd pw ister senden.
I
IsaurA ⭐ 18y
once gezılen sayfaları tekrar gorme ımkanın var historyden ama öyle kişisel bilgilerin şifrelerin gosterıldıgı sayfaları yedeklemıyor hafızaya. o adresı bıyere not etmiş olsan şimdi gizli soruyu da bildigin ıcın rahatca deıstırırdın sıfreyı tabıkı maıl verification yoksa adamda. ama şimdi mail deiştirme imkanı saglıyorlar tekrar. adam bunu dusunurse girip o maıl adresını deıstırmıstır bıle coktan.

Yinede Tarayıcının bir özelliği vardır. CTRL+C(Kopyalama) ve Ardından CTRL + V ( Yapıştır ) Yapmadan gizli soru, id, , E-mail bölümüne elle manuel olarak yazdıklarınızı Oto Olarak KAydeder. bu hem Tarayıcı hemde Webservis Özelliğidir. Silkroadda gecmisi hatırla Özelliği MEvcut. konu sahibi arkadas manuel Olarak yazdıysa bilgileri id, e-mail, gizli cevap bu bölümlere mause İle Çift Tıklayarak Eskiden Yazdıklarını görebilir. google 'nin hatırlama Muhabbeti gibi ;)
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
up
C
hazırla ingilizce konu gönderelim joymaxa
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
nasıl yani
Y
ycyycy OP ⭐ 19y
up
R

Yinede Tarayıcının bir özelliği vardır. CTRL+C(Kopyalama) ve Ardından CTRL + V ( Yapıştır ) Yapmadan gizli soru, id, , E-mail bölümüne elle manuel olarak yazdıklarınızı Oto Olarak KAydeder. bu hem Tarayıcı hemde Webservis Özelliğidir. Silkroadda gecmisi hatırla Özelliği MEvcut. konu sahibi arkadas manuel Olarak yazdıysa bilgileri id, e-mail, gizli cevap bu bölümlere mause İle Çift Tıklayarak Eskiden Yazdıklarını görebilir. google 'nin hatırlama Muhabbeti gibi ;)

senin anlattığın şey daha farklı birşey arkadas diyorki bn charımın rollback olmadan önceki msn adresini alabilirmiyim diyor ve bunuda kendisi yazmamıs bu yüzden bu yöntem işe yaramayabilir
B
BaZinGa ⭐ 18y

senin anlattığın şey daha farklı birşey arkadas diyorki bn charımın rollback olmadan önceki msn adresini alabilirmiyim diyor ve bunuda kendisi yazmamıs bu yüzden bu yöntem işe yaramayabilir

ewet arkadasın dediği gibi. bir sayfadaki kayıtlı bilgileri görmek istiyor. ama joymax o sayfaları korumaya alıyor o yuzden historyden ararsa göremez. şansına küsecek artık 😞
A
AnT_NuKeR ⭐ 19y
msn nesini görmüşsen geri alabılırsın benım gibi 😄 ama görmemişsen O sayfayı tekrar açma gibi bişey söz Konusu olamaz o sayfalar şifreli tekrar açtığında sayfa görüntülenemıyor der 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: