Oyunu Ocak ' ın 12 sinde bıraktım biraz ara verdim charın içinde 125 silk vardı presi yeni bitmiş ti şimdi öğrendim ki şubatın 23 ün de ban yemiş nasıl olur hiç uyarı almamıştım oysaki chara 2 ayda bir 500 silk yüklüyordum şimdi ben ne yapayım ya 99lv Xbow Daggerım gitti . Şimdi ben 0 dan başlamaya kalksam çok uzun iş o kadar da vaktim yok Joymax'ın şu sıralar beynimi döndü ya geliyo silk alanı banlıyor. :!!&%&! 😕
Böyle banmı olur ya ?! :(
· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Geçmiş olsun Joymax işte..
aynen geçmiş olsun 99 ah ah 😞
benimde 86 ı wizardım 1 hafta banlandı ertesi gün 80 x bowun 2 hafta banlandı :S
geçmiş olsun joymax yine tırlattı heralde
paypaldan silk yüklemişmiydin?
paypaldan silk yüklemişmiydin?
aynen paypaldan silk yukleyin banlanma derdinden mahrum kalın.Benim 94 lvl char gitti.Paypaldan joymaxa satış bilgilerini yolladım ertesi gün char açıldı 👍
PayPal olayı tam olarak nedir ?
oradan silk yükledimmi satış bilgilerini bir yere kaydet zati paypalda gözükür.Banlandımmı onu gönderiyorsun....
ps:ayrıntılı bilgi bilgi arşivinde var konu adı extracharge back
ps:ayrıntılı bilgi bilgi arşivinde var konu adı extracharge back
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Oyunu Ocak ' ın 12 sinde bıraktım biraz ara verdim charın içinde 125 silk vardı presi yeni bitmiş ti şimdi öğrendim ki şubatın 23 ün de ban yemiş nasıl olur hiç uyarı almamıştım oysaki chara 2 ayda bir 500 silk yüklüyordum şimdi ben ne yapayım ya 99lv Xbow Daggerım gitti . Şimdi ben 0 dan başlamaya kalksam çok uzun iş o kadar da vaktim yok Joymax'ın şu sıralar beynimi döndü ya geliyo silk alanı banlıyor. :!!&%&! 😕
Adam bakıyor yaglı müşteri bu xD durmadan silk alıyor diyor ki biz bunu banlayalım bu yeni bi char acsın 0 dan kassın hem gold alır hemde silk ceker daha fazla para öder olay bu kadar .
Adam bakıyor yaglı müşteri bu xD durmadan silk alıyor diyor ki biz bunu banlayalım bu yeni bi char acsın 0 dan kassın hem gold alır hemde silk ceker daha fazla para öder olay bu kadar .
Arkadaş işi çözmüş.Joymaxla birlikte çalışıyor sanırsam ☕
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Arkadaş işi çözmüş.Joymaxla birlikte çalışıyor sanırsam ☕
o silk cekiyor banlanıyor ben cekmiyorum banlanmıyorum banlanmıcamda anladın mı hic ban yemedim sürüyle char kastım işi bilicen.
tipik joymax.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap