Icerige atla
Extraloob

Böyle banmı olur ya ?! :(

· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme
T
t3trat OP ⭐ 18y
Oyunu Ocak ' ın 12 sinde bıraktım biraz ara verdim charın içinde 125 silk vardı presi yeni bitmiş ti şimdi öğrendim ki şubatın 23 ün de ban yemiş nasıl olur hiç uyarı almamıştım oysaki chara 2 ayda bir 500 silk yüklüyordum şimdi ben ne yapayım ya 99lv Xbow Daggerım gitti . Şimdi ben 0 dan başlamaya kalksam çok uzun iş o kadar da vaktim yok Joymax'ın şu sıralar beynimi döndü ya geliyo silk alanı banlıyor. :!!&%&! 😕
13 Yanıt
D
Darwell ⭐ 19y
Geçmiş olsun Joymax işte..
B
BiG BoY ⭐ 18y
aynen geçmiş olsun 99 ah ah 😞
M
MrsLioNs ⭐ 17y
benimde 86 ı wizardım 1 hafta banlandı ertesi gün 80 x bowun 2 hafta banlandı :S
I
invaders ⭐ 18y
geçmiş olsun joymax yine tırlattı heralde
T
TheRage ⭐ 18y
paypaldan silk yüklemişmiydin?
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
paypaldan silk yüklemişmiydin?

aynen paypaldan silk yukleyin banlanma derdinden mahrum kalın.Benim 94 lvl char gitti.Paypaldan joymaxa satış bilgilerini yolladım ertesi gün char açıldı 👍
D
Decanus ⭐ 17y
PayPal olayı tam olarak nedir ?
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
oradan silk yükledimmi satış bilgilerini bir yere kaydet zati paypalda gözükür.Banlandımmı onu gönderiyorsun....
ps:ayrıntılı bilgi bilgi arşivinde var konu adı extracharge back
_
Oyunu Ocak ' ın 12 sinde bıraktım biraz ara verdim charın içinde 125 silk vardı presi yeni bitmiş ti şimdi öğrendim ki şubatın 23 ün de ban yemiş nasıl olur hiç uyarı almamıştım oysaki chara 2 ayda bir 500 silk yüklüyordum şimdi ben ne yapayım ya 99lv Xbow Daggerım gitti . Şimdi ben 0 dan başlamaya kalksam çok uzun iş o kadar da vaktim yok Joymax'ın şu sıralar beynimi döndü ya geliyo silk alanı banlıyor. :!!&%&! 😕

Adam bakıyor yaglı müşteri bu xD durmadan silk alıyor diyor ki biz bunu banlayalım bu yeni bi char acsın 0 dan kassın hem gold alır hemde silk ceker daha fazla para öder olay bu kadar .
B
BeoPoweR ⭐ 16y

Adam bakıyor yaglı müşteri bu xD durmadan silk alıyor diyor ki biz bunu banlayalım bu yeni bi char acsın 0 dan kassın hem gold alır hemde silk ceker daha fazla para öder olay bu kadar .

Arkadaş işi çözmüş.Joymaxla birlikte çalışıyor sanırsam ☕
_

Arkadaş işi çözmüş.Joymaxla birlikte çalışıyor sanırsam ☕

o silk cekiyor banlanıyor ben cekmiyorum banlanmıyorum banlanmıcamda anladın mı hic ban yemedim sürüyle char kastım işi bilicen.
F
FaR_CRY ⭐ 17y
tipik joymax.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: