[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/sK4tKcbXTqs[/flash]
hızlıca hazırladım yanımdaki nukere uyus oldum siz karar verin benmi iyiyim omu popcorn
Bow ve Nuker Mole Keserse
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
güzel extraokk
linki söyle diştirsene
linki söyle diştirsene
[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/sK4tKcbXTqs[/flash]tşk ederim yüksekliği genişliği tutturamadığım için öyle yapmamıştım thx yardım için.
bow taaa 2005 yılında benim ilk göz ağrımdı babelde test amaçlı başladığımda oasisi beklerken bir ara bow açayım diyordum ama yakın dövüş sanatları bana uygun olduğu için glavie ci olduk Mr. Green
iyi olan benim heheheheheuhe Very Happy Mr. Green Mr. Green
senmisin o nuqer
nuker demissinde adam hic nuke atmıyo Mr. Green
nuker demissinde adam hic nuke atmıyo Mr. Green
ya çaktırma nuker gibi adam işte sabah diyorum uyku sersemi diyorum hatta kahvekeyfi bile yapmadım diyorum mucX
güzl video
X
xxxmetexxx
⭐ 19y
yani bu video da ne var ben hala anlamadım
Benim soyulan ilk charım da bow du 71 lvl da gitti Rolling Eyes Confused Neutral Sad Crying or Very sad
yani bu video da ne var ben hala anlamadım
birşeymi olması gerekiyordu ben burasını Silkroad ScreenShot & Video bölümü sanıyordum resim ve videolarımı paylaşmak istedim. kahvekeyfi
buda bu sabahki isyum bunu benzetirsin inş
-Resim Silinmiş.
X
XipeHocter
⭐ 19y
o adam nuker değil bu 1
o adam eğer nuker olsaydı o bölme içinde sana kesicek 1 tane canavar dahi kalmazdı öle bakardın bu 2 Very Happy the keh keh keh
is the zuhahahah
o adam eğer nuker olsaydı o bölme içinde sana kesicek 1 tane canavar dahi kalmazdı öle bakardın bu 2 Very Happy the keh keh keh
is the zuhahahah
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SjSroda Bow nuker nasıldır ve yapılandırılması nasıl olmalıd Antalya içi elden warior dager nuker ve bow char aranıyor..!! Myra serverında satılık İnt Nuker ve Str Bow (61lv) Flora 109 Wiz/Cleric 109 Warıor/Cleric Bellona 95 SS Nuker ve 95 STR Bow Satılık 89 Lv Nuker ve Lv 90 Bow Char İkisi 100 YTL!(İndirim