oyuna giriyorum modifiyer ve botla. bota auto yapmadna önce mis gibi kasıyorum makinada tık yok bota auto traning yapıyorum ve makina cok takılıyor.cok yavaş hareket ediyor ekran takılıyor. sebebini yada çözüm yolunu bilen varsa söylerse sewinirim Sad( Sad Sad Sad Sad Mad
botu çalıştırdığımda makina cok takılıyor.yardım lütfen :((
· 5 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Botun Yeni Sürümünü İndir , Görüntü Özelliklerinide Kısarsan Sorun Büyük Ölçüde Çözülecektir Wink
Botun Yeni Sürümünü İndir , Görüntü Özelliklerinide Kısarsan Sorun Büyük Ölçüde Çözülecektir Wink
zaten şu an son sürümü kullanıyorum bota auto traning yaptığımda başlıyor ve stop yapıoyorum makina gene rahat çalışıyor !! Sad(
zaten şu an son sürümü kullanıyorum bota auto traning yaptığımda başlıyor ve stop yapıoyorum makina gene rahat çalışıyor !! Sad(
Auto Training E Tıkladıktan Sonra
viewtopic.php?f=53&t=39643
Bu Programla Gizle Rolling Eyes
Auto Training E Tıkladıktan Sonra
viewtopic.php?f=53&t=39643
Bu Programla Gizle Rolling Eyes
kasamıyor takılıyor yine Sad( öldü Sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap