Icerige atla
Extraloob

botu çalıştırdığımda makina cok takılıyor.yardım lütfen :((

· 5 Yanıt · 1.1K görüntüleme
H
holigan48 OP ⭐ 19y
oyuna giriyorum modifiyer ve botla. bota auto yapmadna önce mis gibi kasıyorum makinada tık yok bota auto traning yapıyorum ve makina cok takılıyor.cok yavaş hareket ediyor ekran takılıyor. sebebini yada çözüm yolunu bilen varsa söylerse sewinirim Sad( Sad Sad Sad Sad Mad
5 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Botun Yeni Sürümünü İndir , Görüntü Özelliklerinide Kısarsan Sorun Büyük Ölçüde Çözülecektir Wink
H
holigan48 OP ⭐ 19y

Botun Yeni Sürümünü İndir , Görüntü Özelliklerinide Kısarsan Sorun Büyük Ölçüde Çözülecektir Wink

zaten şu an son sürümü kullanıyorum bota auto traning yaptığımda başlıyor ve stop yapıoyorum makina gene rahat çalışıyor !! Sad(
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

zaten şu an son sürümü kullanıyorum bota auto traning yaptığımda başlıyor ve stop yapıoyorum makina gene rahat çalışıyor !! Sad(

Auto Training E Tıkladıktan Sonra

viewtopic.php?f=53&t=39643

Bu Programla Gizle Rolling Eyes
H
holigan48 OP ⭐ 19y

Auto Training E Tıkladıktan Sonra

viewtopic.php?f=53&t=39643

Bu Programla Gizle Rolling Eyes

kasamıyor takılıyor yine Sad( öldü Sad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: