botturk.com sıtesıne ne oldu gırdıgımde tesısat sıtesı acılıo para yatırdım dolandırıldım mı
botturk.com sıtesı neden kapalı
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
B
BlackMarshall
⭐ 19y
botturk.com sıtesıne ne oldu gırdıgımde tesısat sıtesı acılıo para yatırdım dolandırıldım mı
😁 Sistem güncellemesi varmış.Açıldı şimdi,niye bukadar stres yaptın 😆
sitesi yenileniyor bu süreçte 3-5 gün sıkıntılar olabilir lakin ne 1 liranız kalır ne de bir sıkıntı olur sorun yaşayan ödemesini yapıp ürününü alamayan varsa benimle iletişime geçebilirler botturk demek extraloob.com demektir 😎
M
MrCrossover
⭐ 17y
Botturk.com gibi kaliteli bir sitede 100 kuruşun bile kalmaz. 😉
botturk demek extraloob.com demektir 8)
sitesi yenileniyor bu süreçte 3-5 gün sıkıntılar olabilir lakin ne 1 liranız kalır ne de bir sıkıntı olur sorun yaşayan ödemesini yapıp ürününü alamayan varsa benimle iletişime geçebilirler botturk demek extraloob.com demektir 8)
😎 🤘 🍺
sitesi yenileniyor bu süreçte 3-5 gün sıkıntılar olabilir lakin ne 1 liranız kalır ne de bir sıkıntı olur sorun yaşayan ödemesini yapıp ürününü alamayan varsa benimle iletişime geçebilirler botturk demek extraloob.com demektir 8)
botturkle reklam anlaşması dışında anlaşmalarımız varmıdır ki ?
Reyhan topic hortlatma 😜
botturkle reklam anlaşması dışında anlaşmalarımız varmıdır ki ?
reklam + dostluk anlaşmamız var biz bu yola çıktığımızda yanımızda bir botturk bir gamebayi vardı ve halen beraberiz bu yüzden o firmalarla dialoglarımız her zaman üst düzeyde olmuştur kendilerinin her olaylarından bizlerinde her olayımızdan haberlerimiz vardır 😎
W
Winterspring
⭐ 18y
Evet sen parayı yatırdıktan sonra siteyi kapattılar.
botturk açık bende açılıo sizde sorun heralde
Reyhan topic hortlatma :P
Hacım sormak istediğim bir soru var ve aradan 4 gün geçmiş hortlatmadan saymam ben bunu ^^
@extraloob
Tamam Okan abi sağolasın cevabımı aldım ❤️
Reyhan topic hortlatma :P
Hacım sormak istediğim bir soru var ve aradan 4 gün geçmiş hortlatmadan saymam ben bunu ^^
@extraloob
Tamam Okan abi sağolasın cevabımı aldım ❤️
Lafıma laf katma 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap