Icerige atla
Extraloob

botturk.com sıtesı neden kapalı

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
M
moonstar006 OP ⭐ 17y
botturk.com sıtesıne ne oldu gırdıgımde tesısat sıtesı acılıo para yatırdım dolandırıldım mı
12 Yanıt
B
botturk.com sıtesıne ne oldu gırdıgımde tesısat sıtesı acılıo para yatırdım dolandırıldım mı

😁 Sistem güncellemesi varmış.Açıldı şimdi,niye bukadar stres yaptın 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sitesi yenileniyor bu süreçte 3-5 gün sıkıntılar olabilir lakin ne 1 liranız kalır ne de bir sıkıntı olur sorun yaşayan ödemesini yapıp ürününü alamayan varsa benimle iletişime geçebilirler botturk demek extraloob.com demektir 😎
M

Botturk.com gibi kaliteli bir sitede 100 kuruşun bile kalmaz. 😉

botturk demek extraloob.com demektir 8)
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
sitesi yenileniyor bu süreçte 3-5 gün sıkıntılar olabilir lakin ne 1 liranız kalır ne de bir sıkıntı olur sorun yaşayan ödemesini yapıp ürününü alamayan varsa benimle iletişime geçebilirler botturk demek extraloob.com demektir 8)

😎 🤘 🍺
R
Rhea ⭐ 19y
sitesi yenileniyor bu süreçte 3-5 gün sıkıntılar olabilir lakin ne 1 liranız kalır ne de bir sıkıntı olur sorun yaşayan ödemesini yapıp ürününü alamayan varsa benimle iletişime geçebilirler botturk demek extraloob.com demektir 8)

botturkle reklam anlaşması dışında anlaşmalarımız varmıdır ki ?
F
FruitFly ⭐ 18y
Reyhan topic hortlatma 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

botturkle reklam anlaşması dışında anlaşmalarımız varmıdır ki ?

reklam + dostluk anlaşmamız var biz bu yola çıktığımızda yanımızda bir botturk bir gamebayi vardı ve halen beraberiz bu yüzden o firmalarla dialoglarımız her zaman üst düzeyde olmuştur kendilerinin her olaylarından bizlerinde her olayımızdan haberlerimiz vardır 😎
W

Evet sen parayı yatırdıktan sonra siteyi kapattılar.
V
volaris ⭐ 18y
botturk açık bende açılıo sizde sorun heralde
R
Rhea ⭐ 19y
Reyhan topic hortlatma :P

Hacım sormak istediğim bir soru var ve aradan 4 gün geçmiş hortlatmadan saymam ben bunu ^^
@extraloob
Tamam Okan abi sağolasın cevabımı aldım ❤️
F
FruitFly ⭐ 18y
Reyhan topic hortlatma :P

Hacım sormak istediğim bir soru var ve aradan 4 gün geçmiş hortlatmadan saymam ben bunu ^^
@extraloob
Tamam Okan abi sağolasın cevabımı aldım ❤️

Lafıma laf katma 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: