burdakilerin ne yapmasını isitoyorsun
Botturk Hakkında
· 9 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
B
Bordo_Bere
⭐ 19y
bu bildiriyi yazdığın için saol daha temkinli oluruz.
Ya bu işin teknik arızası var kesintileri var burası Türkiye arkadaşım ellerinde olan bişey değildir extraokk
X
XipeHocter
⭐ 19y
burdakilerin ne yapmasını isitoyorsun
konuda sizden bişi yapmınızı bekliyorum diye bişi yazmışmıyım bak bakıyım öce ondan sonra de onu ?
[/O Site'ye Sonuna Kadar Güveniyorum. O Site Üzerinden 670 Ytl lik Alışveriş Yaptım Ve Damla Sorun Çıkmadı. Site Kapanma Canlı Destek Offline Olayları Banada Oluyor...
12 Civarlarında Oldu Diyorsun BüyüK İhtimal Öğle Yemeğine ÇıkmışlarDır ...
İletişim Bölümün'e Bakarsan Görürsün ...
12:00-14:00 Öğlen Yemeği
Buda Olmadı Diyelim Problem Oluşmuştur.
Bu Sonuçta Bir Site Extraloob Hiçmi Kapanmadı :?
Arızalar Olabilir. Saldırılar Olabilir Aklına Gelen Herşey ...
Bu Durumda Siteye Mesaj Yazıp Botturk'ü Karalamak Değil.Beklemek Ve KÖTÜ ' Düşüncelerden Uzak Durmak Gerekir Canım Kardeşim...
?!!!!!!!
bu botturk haftasonları çalışmıor mu bnim bu hafta 35m lik yatırma yaptım ve onları bu hafta sonu almam gerekiyor sadece hafta içi mi çalışıyorlar
dünya üzerinde nereden ne alırsanız alın bir aksaklıkta hemen yargılamayın anlık sorun olabilir bunu doğal karşılayın ben 2 gün bot beklediğimi bilirim yabancı sitelerden almak için neler yaşadık şimdi 2 saat için sızlanmak bence gereksiz haa biraz daha iyi olmalarını sağlamak amacıyla bu tarz konularında dile gelmesi güzel lakin botturk.com sorunsuz ve güzel hizmet veren bir firmadır bilginize.
dünya üzerinde nereden ne alırsanız alın bir aksaklıkta hemen yargılamayın anlık sorun olabilir bunu doğal karşılayın ben 2 gün bot beklediğimi bilirim yabancı sitelerden almak için neler yaşadık şimdi 2 saat için sızlanmak bence gereksiz haa biraz daha iyi olmalarını sağlamak amacıyla bu tarz konularında dile gelmesi güzel lakin botturk.com sorunsuz ve güzel hizmet veren bir firmadır bilginize.
abi şimdi bak orda böle yazıo
'' Hafta içi hergun ve cumartesi günleri saat
9.30-12.30 13.30-20.30'dur. (12.30-13.30 öğle tatilidir.)''
ama bugün hiç online olmadı ve binm bugün silkleri ve goldumu almam gerekiyordu madem c.tesi günü online olmayacan nden böle yazıosun ki
http://www.botturk.com/iletisim.html buda linki ayıp ama değil mi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap