Icerige atla
Extraloob

Botsuz elle lvl kasacak parti üyeleri aranıyor

· 17 Yanıt · 4.7K görüntüleme
A
astaldo5 OP ⭐ 18y
tigris serverine yeni başladık ben warrior arkadaşım wizard kasıyoruz bot kullanmıyoruz botsuz´partiyle lvl kasacak arkadaşlar arıyoruz oyun içi pm atın
Too_Hard_4_U
_TooHot4You_
yakında guild kurucaz bu konuda bize yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
17 Yanıt
C
Cobalt ⭐ 18y
Botsuz 110 çooook zor 🙄
K
Kakimoto ⭐ 16y
Botsuz 110 çooook zor 🙄

bence değil Legit Fun =)
T
TheSekiL ⭐ 18y
Androitmisiniz ? 😄 botsuz 110 ami Kasilir..
K
Kakimoto ⭐ 16y

Silkroadı oynamayı biliyorsan kasarsın 😉 Venus Avalon <3
T
TheSekiL ⭐ 18y

Silkroadı oynamayı biliyorsan kasarsın 😉 Venus Avalon <3

Bütün Hayatin Silkroadsa kasarsin. Butun Hayati Silkroad Olan biride Benim İcin ADROİT'dir.
T
botla bile 7/24 kasmakla 4-6 ayı buluo elle nası kasacanız hayret 😆
kolay gelsin 😉
Z
Zeratul ⭐ 18y
elle sro mu kasılır sosyal hayatınızdan mahrum kalmaya niyetlisiniz galiba 😜
C

Nasılda güzel söyledin onu hacım valla helal olsun diyorum makara: makara: 😆 Akam akşam sen beni güldürsün Allah'ta seni güldürsün makara:
T
TafareL ⭐ 19y

Nasılda güzel söyledin onu hacım valla helal olsun diyorum makara: makara: 😆 Akam akşam sen beni güldürsün Allah'ta seni güldürsün makara:

nese: makara: summer6:
M
Mateso ⭐ 18y
ya amaçları 110 olmak değilse??
T
TheSekiL ⭐ 18y

nese: makara: summer6:

Yalanmi Ama 7/24 PC basindami Oturulur Yada Ona Yaşamak Denirmi ? Androit Gibi Olursun....
K
Kakimoto ⭐ 16y
Yalanmi Ama 7/24 PC basindami Oturulur Yada Ona Yaşamak Denirmi ? Androit Gibi Olursun....
Ona oyundan zevk almak denir bot yokken en yüksek çarın 32 falandır heralde senın sınır 70ken falan hadi o zaman görseydik seni 😊 iyi forumlar
ps: şimdi herkesde baba parasından çar var nerde eski bilek gücü 😉
A
Afgan ⭐ 17y
En güzeli kardeşim yola dewam Belli olmaz gelebilirim yanınıza 😊
T
TheSekiL ⭐ 18y

Ona oyundan zevk almak denir bot yokken en yüksek çarın 32 falandır heralde senın sınır 70ken falan hadi o zaman görseydik seni 😊 iyi forumlar
ps: şimdi herkesde baba parasından çar var nerde eski bilek gücü ;)
Sizin İcin Önemli Olan Sanirim ReaL degil sro hayati size sro hayatinca basarilar dilerim...

ps: 80 capda en fazla 45 oldugum dogru oda oyunu yeni ögreniyodum. 90 caps +larin hep max charim olmustur rahat olabilirsin. 110 a Kasmaya Devam.
H
Halitegee ⭐ 16y
ben 64 olucam yakında yardım edebilirmiyim?
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
zeus ilk açıldıgında elle kasarak 74 lvl bowcu yaptım ben 80 sınırı varken ne diyonuz be ne kadar zor olmuştu biliyonuzmu D:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: