Arkadaşlar 19 Mayıs gençlik bayramı armağanı olarak Joymax , Gold Digger dediğimiz server clientless botları bugün sabah yaptığı bir operasyonla banladı... bu operasyonda tam 32027 bot banlandı... tabiki gold satıcısı şirketler elleri boş durmadan yenilerini yetiştirecektir ama en azından birkaç gün server traffic derdinden kurtulduk diyebiliriz... Hele Roc Mountain update öncesi harika bir iş çıkartmış oldular... Herkese BİRKAÇ GÜNLÜĞÜNE hayırlı olsun...
Botlara En Büyük Darbe Vuruldu
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
C
crayz__man
⭐ 19y
joymax bu her an hersey beklenir ama gınede super oldu
S
SagittariuS
⭐ 19y
Oo işte bu güzel olmuş 😄
saol hocam bu güzel haberin için tüm arklara koaly gelsın iyi oyunlar.

Persia Yine Crowded Ne Anladım Bundan:S
Persia Yine Crowded Ne Anladım Bundan:S
hocam bugün tatil ya coluk cocuk herkez girmiştir :S

ohhh bea ama bu jakal bot sahıplerı banlanma gunlerını sezıyolar gıbıme gelıor cunkı adam ertesı gun uyıne devam edıyor hemde herzaman gordugum kısıler yanı bıraz kolpa gelıor bana banlama ısı
T
The_DifferenT
⭐ 19y
İnş. playerlarda banlanırda biraz daha rahatlarız 😈
vala arkadaşlar bilmiyorum da max 2-3 günümüz var rahat, tadını çıkarmaya bakın ... sonrasında doluşacaklar tekrar, gulut91 arkdşm ben de olympustaym bizim server da crowded idi tüm serverlar populate iken ! arada olur böle şeyler tatil bugn çoluk çocuk dolu serverlar 😊
Arkadaşlar 19 Mayıs gençlik bayramı armağanı olarak Joymax , Gold Digger dediğimiz server clientless botları bugün sabah yaptığı bir operasyonla banladı... bu operasyonda tam 32027 bot banlandı... tabiki gold satıcısı şirketler elleri boş durmadan yenilerini yetiştirecektir ama en azından birkaç gün server traffic derdinden kurtulduk diyebiliriz... Hele Roc Mountain update öncesi harika bir iş çıkartmış oldular... Herkese BİRKAÇ GÜNLÜĞÜNE hayırlı olsun...
Evet Oyuna Bi Girdim Her Yer Bomboş 😄 😄
ben hala bot kullanıyorum banlanmadım 😊 oley
ben hala bot kullanıyorum banlanmadım 😊 oley
yanında toplayıcı vede silk varsa hiç sorun değil....
walla hiç bişi almadım daha çara 54 lv diye
İnş. playerlarda banlanırda biraz daha rahatlarız 😈
herkes ban istiyo bu sıralar 😁
bende diorum serverlar niye boş 😄 goldbotterlar gitmiş..
yalnız bir düşüncem var bu botlar her oyun versiyonunda yenileniyor ama eskileri çalışmıyor
bence eğer büyük kod deişikliği olduysa bence goldbotterlardan komple kurtulduk..
yalnız bir düşüncem var bu botlar her oyun versiyonunda yenileniyor ama eskileri çalışmıyor
bence eğer büyük kod deişikliği olduysa bence goldbotterlardan komple kurtulduk..
X
XipeHocter
⭐ 19y
bende diyordum neden bu serverlar sarı 😄 bundanmış saol joymax
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap