Icerige atla
Extraloob

Botlar --- Elite Niya Guard'a karşı

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
12 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
En ii Sini Yapmışsınız Tebrıkler extraokk Twisted Evil
S
Streetwise ⭐ 19y
NOOB_TURKS kınıyorum seni niye öyle bişi yazdırdın guild isminin yanına Evil or Very Mad
M
minotauros ⭐ 19y
o bölgede gerçekten kasılmıyor ya çok bot var
F
ferigim114 ⭐ 19y
:?!!! ayıp ya bide türk olucaksın :S bu milletin ekmegini yiyipte 2 yüzlü ne şerefsiz insanlar varmış bu kadarınıda bir türkte ilk defa görüyorum.şu anda ıraga girildi kaç kişi senin için kan döküyor

BU HAREKETİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM!
B
blade408 ⭐ 19y
vatan haini Sallandıracan Bunları Mad
M
Marinero ⭐ 19y
vatan haini Mad Mad
C
CWsaila OP ⭐ 19y
terbiyesizlik yapmayın bilip bilmeden konuşmayın bana vatan hayini diyenler utansın laflarından
ben dağda PKK'lılarla kurşun yarıştırırken siz evinizde rahat uyuyup sabah kahvaltınızı yapıyordunuz orada NOBB_TURK yazıyor nedeni çok şerefsiz bir adamda öyle küfürler yedim öyle zoruma gittiki ana baçı kalmadı 10k vermedik diye yedim bunları, bende ona inat öyle yazdım sizler rahat uyuyun devrelerim dağda sizleri korumaya devam edecek...
D
dR.NooB ⭐ 19y
Terbiyesizlikten öte bişi yaptıklarınız Confused .. bilip bilmeden kimseye vatan haini demeyin birdaha..ben der resimi gördüm fakat neden olduğunu hemen anladım ben neden vatan haini demedim ? .. lütfen tanımadığınız kişiler hakkında böyle yorumlar yapmayın Confused

Ayrıca Ss de güzel ^^ Karakorama götürcen bunu rahat rahat kascan Mr. Green
H
HosenberG ⭐ 19y

Terbiyesizlikten öte bişi yaptıklarınız Confused .. bilip bilmeden kimseye vatan haini demeyin birdaha..ben der resimi gördüm fakat neden olduğunu hemen anladım ben neden vatan haini demedim ? .. lütfen tanımadığınız kişiler hakkında böyle yorumlar yapmayın Confused

noobturks lafını bana her 5 k pls diyen türk icin bende düsünüyorum detective
D
dR.NooB ⭐ 19y

noobturks lafını bana her 5 k pls diyen türk icin bende düsünüyorum detective

Resmi görür görmez anlamıştım saten.. Bi kere çok mantıksız saten Cws. in imzasındakini görmüyormusunuz..

Ps: 5 k pls ci kaldımı ya hala Mr. Green
M
mavigiz ⭐ 19y
aynı bölgede ilkkez bir yeti görmüştüm hemde giantıydı Very Happy yine bir gün o bölgenin biraz ilerisinde 48 lvlık orumcekler varya orda kuytu bır kosede dc olmustum oyuna bır gırdım yanımda hıcde orumcege benzemeyen bısey var o bana bakıo ben ona Very Happy dedım dalayımı dalmayayımı sonra dedım ölurum mölürüm sımdı zarara gırmeyek dedım gıttım ordan. sonraları ogrendımkı o yaratık sımdı sp toplama aracı olan 80lv niya general imiş:D ah ezik gunlerım ahhh!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: