Icerige atla
Extraloob

Bot'a bırakanlara ozel otomatik pc kapatıcı!..

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
S
Spare_ OP ⭐ 18y
Arkadaşlar gece bota bıraktınız diyelim ama pc nizin 3:00 da kapanmasını istiyosunuz.Uykunuzdan kalkmanıza gerek yok bu program sayesinde istediğiniz saatte pc'niz otamatik kapanıcak kullanımıda çok kolay.

- Resim Silinmiş.

[download]Download
Tarama Sonucu[/download]
16 Yanıt
F
Furina ⭐ 19y
Çok işe yarar bir program teşekkürler. ^^ Hele benim gibi ailesi gece PC yi açık bulunca oğluna demediğini bırakmayan bir aileye sahipsen çok çok iyi bir program 😉
S
Spare_ OP ⭐ 18y
evet, asıl onların işine yarıyacak...
K
Kai ⭐ 18y
Çok işe yarar bir program teşekkürler. ^^ Hele benim gibi ailesi gece PC yi açık bulunca oğluna demediğini bırakmayan bir aileye sahipsen çok çok iyi bir program ;)

walla ya
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Hariikaaaaaaa baska bi program bulmustum çalıstıramadım (ingilizceydi ) ama bu çok basit 🤘 🤘
Yaralı style
Q
Quensis ⭐ 19y
Evet bunu bende kullanıyorum çok işe yarıyor.Sağol paylaştığın için 😘
B
cok sagol tesekurler super bır program.
O
odin07 ⭐ 18y
saol kardeş çok saol
S
bende var ama agBotta pek işe yaradığı söylenemez geldiğimde nunconnector kapalı agBot program şimdi sonlandır şeklinde kalıyo :S

bu denendimi acaba agBotla ?
T
Truth ⭐ 18y
OMG Harikasın bro ^^
F
Furina ⭐ 19y
Vistada çok sorun çıkartıyor bende :S Bir işlem yapmak için 40 kere izin istediği için sabah uyandığımda bu programı sonlandırmak istediğinize emin misiniz diye bir ekran kalıyor.
C
Cobalt ⭐ 18y
Çok işe yarar bir program teşekkürler. ^^ Hele benim gibi ailesi gece PC yi açık bulunca oğluna demediğini bırakmayan bir aileye sahipsen çok çok iyi bir program ;)

+190777777777777777777777777
H
heyza ⭐ 17y
Süperrrrrsinnnn
D
Dead4Life ⭐ 18y
ben kapansusuam programını kullanıyorum...

B
beytobond4 ⭐ 19y
kardeşim bunu kullanmak istiom da bilgisayarı kapatmaya gelince o kada program acık olouyo programı şimdi sonlandır olayı oluyo ve kapanmıyo anca şimdi sonlandır diyince kapanıyor.
S
Spare_ OP ⭐ 18y
kardeşim bunu kullanmak istiom da bilgisayarı kapatmaya gelince o kada program acık olouyo programı şimdi sonlandır olayı oluyo ve kapanmıyo anca şimdi sonlandır diyince kapanıyor.

Ozaman yatmadan herşeyi kapa 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: