Arkadaşlar gece bota bıraktınız diyelim ama pc nizin 3:00 da kapanmasını istiyosunuz.Uykunuzdan kalkmanıza gerek yok bu program sayesinde istediğiniz saatte pc'niz otamatik kapanıcak kullanımıda çok kolay.
- Resim Silinmiş.
[download]Download
Tarama Sonucu[/download]
Bot'a bırakanlara ozel otomatik pc kapatıcı!..
· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Çok işe yarar bir program teşekkürler. ^^ Hele benim gibi ailesi gece PC yi açık bulunca oğluna demediğini bırakmayan bir aileye sahipsen çok çok iyi bir program 😉
evet, asıl onların işine yarıyacak...
Çok işe yarar bir program teşekkürler. ^^ Hele benim gibi ailesi gece PC yi açık bulunca oğluna demediğini bırakmayan bir aileye sahipsen çok çok iyi bir program ;)
walla ya
Hariikaaaaaaa baska bi program bulmustum çalıstıramadım (ingilizceydi ) ama bu çok basit 🤘 🤘
Yaralı styleEvet bunu bende kullanıyorum çok işe yarıyor.Sağol paylaştığın için 😘
B
Burak_Burak
⭐ 18y
cok sagol tesekurler super bır program.
saol kardeş çok saol
S
StickControl
⭐ 19y
bende var ama agBotta pek işe yaradığı söylenemez geldiğimde nunconnector kapalı agBot program şimdi sonlandır şeklinde kalıyo :S
bu denendimi acaba agBotla ?
bu denendimi acaba agBotla ?
OMG Harikasın bro ^^
Vistada çok sorun çıkartıyor bende :S Bir işlem yapmak için 40 kere izin istediği için sabah uyandığımda bu programı sonlandırmak istediğinize emin misiniz diye bir ekran kalıyor.
Çok işe yarar bir program teşekkürler. ^^ Hele benim gibi ailesi gece PC yi açık bulunca oğluna demediğini bırakmayan bir aileye sahipsen çok çok iyi bir program ;)
+190777777777777777777777777
Süperrrrrsinnnn
ben kapansusuam programını kullanıyorum...

B
beytobond4
⭐ 19y
kardeşim bunu kullanmak istiom da bilgisayarı kapatmaya gelince o kada program acık olouyo programı şimdi sonlandır olayı oluyo ve kapanmıyo anca şimdi sonlandır diyince kapanıyor.
kardeşim bunu kullanmak istiom da bilgisayarı kapatmaya gelince o kada program acık olouyo programı şimdi sonlandır olayı oluyo ve kapanmıyo anca şimdi sonlandır diyince kapanıyor.
Ozaman yatmadan herşeyi kapa 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap