Icerige atla
Extraloob

bot şifresi

· 7 Yanıt · 3.5K görüntüleme
A
angela OP ⭐ 19y
herkese selam benim bi sorunum var artık botşifreleri çok kolay hackleniyo bot acc kurarken kullandıgınınz e-mail ve bot acc yeterli ..

benim sorunumda bu bot acc ve e-mail adresim yakın arkadasımın eline geçti Laughing artık hep şantajlıyo bunu yap yapmazsan botuna çökerim Razz diyo bi kere çöktü zor aldım şifreyi tekrar bi çözüm istiyorum Mr. Green botumun credilerini başka bi bot acc sine aktarabilirmiyim olmazsa bot yetkilileri ile konuşabilieceğim bi forum varmı ?? lütfen cevap zor durumdayım Very Happy botun içinde credi bayağı var
7 Yanıt
P
pfffffff ⭐ 19y
şifreni değişebilirsin
ben paralı bot pek kullanmadım pek bilgim yok ama şifre değişebiliyor ve bildigim kadarı ile o credilerin oldugu ıd den başka bir yerede transver ediliyo
ama bekle şimdi tam bi cevap gelir aslında konu yanlış yere acılmıs.
A
angela OP ⭐ 19y
yani anlayacağınız benim bot credilerini başka bir hesaba aktarmam lazım. şifre değiştirme değil Embarassed Razz
A
dikkatli olursan hiç birşey olmaz
L
yani anlayacağınız benim bot credilerini başka bir hesaba aktarmam lazım. şifre değiştirme değil 😳 :P

öle birşey yapamazsın ama...

srobotta id aktarma çıktı şifren ile id değiştirirsen başka hesaba aktarmış olursun...
B
benCe Burda kötü niyet war roller tam tersi !! Sen arkadaşının bilgilerini öğrendin ve kredileri çalmak istiyorsun .......||

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: