Icerige atla
Extraloob

Bot kullanmak güvenli midir ?

· 5 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
sonsamsunlu OP ⭐ 16y
Arkadaşlar Silkroadda 64 Lv Nuker bir çarım var. Yaklaşık 4 senedir oynamıyorum. Şu an kullandığım laptop günün ~20 saati açık duruyor. Bare boşuna çalışmasın çarımı bota bırakayım dedim. Ama oyuna başladığımdan beri bota sıcak bakmıyorum. Yani soracağım soru şu: Güvenli midir ? Ban vs. sorun çıkarır mı ? ID veya PW'm çalınır mı ? Bot kullanmak Joymax yönetiminin onayını almış mıdır ?
5 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
Net cevap istersen güvenli değildir ve silkroad'ın en büyük düşmanıdır.Tabiki charına silk alırsan hoş görürler.Ama ban riski tabiki var.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ban riski vardır ama sanmam banlanacağını, kullanacaksan sbot,Mbot tavsiye ederim.ama onlara vereceğin parayla gold çek plvl gir daha çok kasılırsın
B
BthnCvk ⭐ 16y
Çharına silk attırdıysan daha önce Ban riski felan yok.SBot kullan hiç bi sorun çıkmaz.3 Yıldır kullanıyorum hiç ban yemedim hemde silkte çekmiyorum.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
S
sonsamsunlu OP ⭐ 16y
Net cevap istersen güvenli değildir ve silkroad'ın en büyük düşmanıdır.Tabiki charına silk alırsan hoş görürler.Ama ban riski tabiki var.

Silk aldım. Şu pembe kıyafetlerden var çarda.

Çharına silk attırdıysan daha önce Ban riski felan yok.SBot kullan hiç bi sorun çıkmaz.3 Yıldır kullanıyorum hiç ban yemedim hemde silkte çekmiyorum.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

Teşekkürler bilgiler için.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: