Icerige atla
Extraloob

bot hatası

· 17 Replies · 1.2K views
H
HAKANO OP ⭐ 19y
konu acmım dedım ama ozel mesajlara cvp gelmedı!hata su could not fınd the DLL c:/program files/silkroad/bot/x33.dll dıe bı hata bı cozum lutfen arada cıkıo sm onuda bu hata cıkıo kullanamıoz!
17 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
c:/program files/silkroad/bot Dizinine x33 Adlı Dll Yi Atacaksın
L
Sofmod Bölümüne Açman Gerekirdi.. Wink

Taşınıyor. Arrow
H
HAKANO OP ⭐ 19y

attım olmuo
Neutral
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

attım olmuo
Neutral

modetorlerden yardım iste extrabeer
H
HAKANO OP ⭐ 19y

attım olmuo
Neutral

modetorlerden yardım iste extrabeer

yardım ıstıoz kım ederse etsın yeterkı sunun cozumu bulunsun Idea
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bak Arkadaşım

İlk Önce
http://rs130.rapidshare.com/files/81391896/softmod.rar
Bu Linktekileri İndireceksin

Sonra Silkroad Klasörünün İçinde BOT Diye Bİr Klasör Açacaksın Sonra Onun İçine softmod Klasörünün İçindeki Dosyaları Koyacaksın
Açılmazsa Sen Yapamıyorsun Demektir...
H
HAKANO OP ⭐ 19y

Bak Arkadaşım

İlk Önce

Sonra Silkroad Klasörünün İçinde BOT Diye Bİr Klasör Açacaksın Sonra Onun İçine softmod Klasörünün İçindeki Dosyaları Koyacaksın

arkadasım loadere basınca evet e tıklıoz sro clıentı ısaretleyıp tamam dıoz sonra tekrar evet cıkıo tıklıoz buraya kadar dorumu yapıom Exclamation
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bak Arkadaşım

İlk Önce

arkadasım loadere basınca evet e tıklıoz sro clıentı ısaretleyıp tamam dıoz sonra tekrar evet cıkıo tıklıoz buraya kadar dorumu yapıom Exclamation

İlk Önce İsrobotun Parmağına Basacaksın Sonra Loaderı Seçip Clienti Göstereceksin Tamam Diyeceksin Sonra Warning Çıkacak Tamam Diyeceksin Girecek Tabi Üstte Dediklerimi Yaptıysan...

Ayrıca Bot Klasörünün İçinde İsrobot 1.83 Te Olacak ...
H
HAKANO OP ⭐ 19y
x33 kopyalanamıyor:erısım engellendı
Diskin dolu veya yazmaya karsı korumalı olmadıgından ve dosyanın su anda kullanımda olmadıgından emın olun.
dıye bı hata oluo x33.dll ı bot klasorune atarken ve vırus prog uyarı verıo sonra ben zorla dll ı bot klasorune attıgımda yukardakı couldnt fınd hatası gelıo acaba bu hatanın sebebı ne turkısınde botunu ındırdım bu seferde tfa.dll kopyalanamıor dıyıp hata verdı pc de dll ye karsı bı koruma mı var acaba varsa bunu nasıl kaldırabılırım yardımlarınızı beklıorum Exclamation
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Diskin dolu veya yazmaya karsı korumalı olmadıgından ve dosyanın su anda kullanımda olmadıgından emın olun.
dıye bı hata oluo x33.dll ı bot klasorune atarken ve vırus prog uyarı verıo sonra ben zorla dll ı bot klasorune attıgımda yukardakı couldnt fınd hatası gelıo acaba bu hatanın sebebı ne turkısınde botunu ındırdım bu seferde tfa.dll kopyalanamıor dıyıp hata verdı pc de dll ye karsı bı koruma mı var acaba varsa bunu nasıl kaldırabılırım yardımlarınızı beklıorum Exclamation

Anti Virüs Programını Bloke Et...
H
HAKANO OP ⭐ 19y

Anti Virüs Programını Bloke Et...

nası bloke etcem Question
B
BeBeT0 ⭐ 19y
virüs proramını kapat yani
H
HAKANO OP ⭐ 19y

yıne aynı hatayı verıo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

yıne aynı hatayı verıo

Kendini Camdan Aşşağıya At...

Pcne Bir Reset Çek Dediklerimi Yap...
H
HAKANO OP ⭐ 19y

yıne aynı hatayı verıo

Kendini Camdan Aşşağıya At...

Pcne Bir Reset Çek Dediklerimi Yap...

kendımı deıl vırus prog attım sıldım yanı artık bı vırus prog yok ama sorun halloldu oh be bende bot kullanabılıom saolun arklar sorun tamamdır kılıt pls
H
HAKANO OP ⭐ 19y
hersey vırus prog yuzundenmıs

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: