Dün gece kestim ancak bu gune koyma fırsatı bulabildim :)
- Resim Silinmiş.
[Bombijom] killed Isyutaru from Karakoram :)
· 22 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
gzz
gzz
Tesekkurler
gzz
Tebrikler. 😘
A
Aristotales
⭐ 19y
gzz
gzz
Herkese teşekkürler biraz gec oldu ama.. (:
Charın ilk sahibimisin?
gzz bro server ares başarılar ben ihtiyarlardan LoKoTe
gz
L
LethaLKiss
⭐ 16y
ya bu unq kesme işnden ne zevk alıonz 🎅
yani 110lvsin 60lv unq kesion daral: demon yada medusa vsvs kessen tmm ama ne bilm 🤔
ps: bunlar bnm görüşüm.. hayatım boynca str char kastıqım içn pek anlamam unqten belkide ondandır 83035633
ps2: congratulations nese:
yani 110lvsin 60lv unq kesion daral: demon yada medusa vsvs kessen tmm ama ne bilm 🤔
ps: bunlar bnm görüşüm.. hayatım boynca str char kastıqım içn pek anlamam unqten belkide ondandır 83035633
Charın ilk sahibimisin?
Hayır
gzz bro server ares başarılar ben ihtiyarlardan LoKoTe
Areste degılım ama eyw (:
ya bu unq kesme işnden ne zevk alıonz 🎅
İvy kesmıs olsam haklısın ama unıque kesmedekı zevk böle unıque keserken etrafın cok fena doluyor ya cok guzel oluyor ;)
L
LethaLKiss
⭐ 16y
ya bu unq kesme işnden ne zevk alıonz 🎅İvy kesmıs olsam haklısın ama unıque kesmedekı zevk böle unıque keserken etrafın cok fena doluyor ya cok guzel oluyor ;)
hmm hiç bu yönden bakmamıştım... aslında ölede gelen insanlar çıkarcılar oluor ama arada gerçek dost olanlarda kesinlikle vardır 👍
teşekkürler hiç bu yönden düşünmemiştim 🍺
ya bu unq kesme işnden ne zevk alıonz 🎅İvy kesmıs olsam haklısın ama unıque kesmedekı zevk böle unıque keserken etrafın cok fena doluyor ya cok guzel oluyor ;)
hmm hiç bu yönden bakmamıştım... aslında ölede gelen insanlar çıkarcılar oluor ama arada gerçek dost olanlarda kesinlikle vardır 👍
teşekkürler hiç bu yönden düşünmemiştim 🍺
Unique sevgisi aşıladıysam ne mutlu bana 😘 makara:
Etrafı dolunca ben daha çok sinirleniyorum 😁
@hmmokbay
oda bi dusuncexD ozellikle demonda super oluyor ya (:
oda bi dusuncexD ozellikle demonda super oluyor ya (:
Ters insanlarız demon sülalesini çağırdığı için sinir oluyorum hele bir de onlar stun koyunca tam deliriyorum 😁
Ters insanlarız demon sülalesini çağırdığı için sinir oluyorum hele bir de onlar stun koyunca tam deliriyorum 😁
Demon str'nin zevkidir zaten wizard falan yalan :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap