Icerige atla
Extraloob

[Bombijom] killed Isyutaru from Karakoram :)

· 22 Yanıt · 5.5K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
Dün gece kestim ancak bu gune koyma fırsatı bulabildim :)

- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
D
duzceli81 ⭐ 17y
gzz
K
Kai ⭐ 18y
gzz
H
hiper OP ⭐ 18y
Tesekkurler
M
Maxitech ⭐ 19y
gzz
E
Extrowe ⭐ 16y
Tebrikler. 😘
A
gzz
V
Viski ⭐ 18y
gzz
H
hiper OP ⭐ 18y
Herkese teşekkürler biraz gec oldu ama.. (:
D
DaddyCool ⭐ 17y
Charın ilk sahibimisin?
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
gzz bro server ares başarılar ben ihtiyarlardan LoKoTe
B
B7B ⭐ 16y
gz
L
LethaLKiss ⭐ 16y
ya bu unq kesme işnden ne zevk alıonz 🎅
yani 110lvsin 60lv unq kesion daral: demon yada medusa vsvs kessen tmm ama ne bilm 🤔

ps: bunlar bnm görüşüm.. hayatım boynca str char kastıqım içn pek anlamam unqten belkide ondandır 83035633

ps2: congratulations nese:
H
hiper OP ⭐ 18y
Charın ilk sahibimisin?

Hayır

gzz bro server ares başarılar ben ihtiyarlardan LoKoTe

Areste degılım ama eyw (:

yani 110lvsin 60lv unq kesion daral: demon yada medusa vsvs kessen tmm ama ne bilm 🤔

ps: bunlar bnm görüşüm.. hayatım boynca str char kastıqım içn pek anlamam unqten belkide ondandır 83035633

İvy kesmıs olsam haklısın ama unıque kesmedekı zevk böle unıque keserken etrafın cok fena doluyor ya cok guzel oluyor ;)
L
LethaLKiss ⭐ 16y

İvy kesmıs olsam haklısın ama unıque kesmedekı zevk böle unıque keserken etrafın cok fena doluyor ya cok guzel oluyor ;)

hmm hiç bu yönden bakmamıştım... aslında ölede gelen insanlar çıkarcılar oluor ama arada gerçek dost olanlarda kesinlikle vardır 👍

teşekkürler hiç bu yönden düşünmemiştim 🍺
H
hiper OP ⭐ 18y

hmm hiç bu yönden bakmamıştım... aslında ölede gelen insanlar çıkarcılar oluor ama arada gerçek dost olanlarda kesinlikle vardır 👍

teşekkürler hiç bu yönden düşünmemiştim 🍺

Unique sevgisi aşıladıysam ne mutlu bana 😘 makara:
B
B7B ⭐ 16y
Etrafı dolunca ben daha çok sinirleniyorum 😁
H
hiper OP ⭐ 18y
@hmmokbay

oda bi dusuncexD ozellikle demonda super oluyor ya (:
B
B7B ⭐ 16y
Ters insanlarız demon sülalesini çağırdığı için sinir oluyorum hele bir de onlar stun koyunca tam deliriyorum 😁
H
hiper OP ⭐ 18y
Ters insanlarız demon sülalesini çağırdığı için sinir oluyorum hele bir de onlar stun koyunca tam deliriyorum 😁

Demon str'nin zevkidir zaten wizard falan yalan :D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: