Icerige atla
Extraloob

Bölüm İsteği Lütfen Bakar mısınız ?

· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme
M
MaLaTYaLiM044 OP ⭐ 18y
Böle Güzel bir chat bölümü olsa sadece exl ailesi birbirleriyle konuşsa canlı sohbet etse 😄 güzel olmazmıydı
17 Yanıt
I
GKFC'ye kalırsan bu mümkün 😎
M
MaLaTYaLiM044 OP ⭐ 18y
GKFC'ye kalırsan bu mümkün 8)

Anlamadım 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

😎
.NET
.NET ⭐ 19y
Böle Güzel bir chat bölümü olsa sadece exl ailesi birbirleriyle konuşsa canlı sohbet etse 😄 güzel olmazmıydı

Chat ? 2 cevabım var sana
1. Burası Siber Alem veya Mirc tarzı bir mekan değil (:
2. Günlük ortalama 2-3k kullanıcının online olduğu bir sitede chat sistemi yakışı kalır mı ? Hadi geçtim şıklığını, 2-3k kullanıcının aynı anda mesaj yazdığı yerde kendi mesajını sadece 0.01 snliğine görebilirsin. Büyük kargaşa
[F New]Solo Gitarist
I

Anlamadım :D

Akşam 11.30'dan sabahın erken saatlerine kadar çok güzel sohbetler yapılan biryer.
Ps:Extra Cafe > Off topic > GKFC (Gece Kuşları fun club)
@Wax
Güzel açıklama 🤘
Advance
Advance ⭐ 18y
GKFC sadece geceleri açık oluyor GKFC gibi bi sohbet yeri olsa ama sürekli açık olsa nasıl olur acaba ?
.NET
.NET ⭐ 19y
GKFC sadece geceleri açık oluyor GKFC gibi bi sohbet yeri olsa ama sürekli açık olsa nasıl olur acaba ?

Gündüz kuşu tarzı mı ? 😆
Böyle bi deneme yapıldı. Hatta restoranlı bişeydi adı. 1 gün dayanmadı kaldırıldı^^
[F New]Solo Gitarist
Y
yasin2581 ⭐ 19y

Anlamadım :D

Akşam 11.30'dan sabahın erken saatlerine kadar çok güzel sohbetler yapılan biryer.
Ps:Extra Cafe > Off topic > GKFC (Gece Kuşları fun club)
@Wax
Güzel açıklama 🤘
Advance
Advance ⭐ 18y

Gündüz kuşu tarzı mı ? 😆
Böyle bi deneme yapıldı. Hatta restoranlı bişeydi adı. 1 gün dayanmadı kaldırıldı^^

o bana saçma gelmişti 😜
P
Prisoners ⭐ 18y
Gereksiz. Gel gece vakti GKFC'ye takıl bizimle 😎 🍺
T
testerr2 ⭐ 15y
Çok saçma
T
TwiLighT ⭐ 18y
Yapılan istekleriniz arasında Chat, Msn, İrc, Teşekkür Etme Butonu, Radyo ve +rep olayları gibi istekler olmasın.Eğer ki öyle bir istekte bulundunuz, direk red cevabı alınacaktır ❗

Şöyle ki;
Açmadık, Açmıyoruz, Açmayacağız 8)

🎭
T
testerr2 ⭐ 15y
Yapılan istekleriniz arasında Chat, Msn, İrc, Teşekkür Etme Butonu, Radyo ve +rep olayları gibi istekler olmasın.Eğer ki öyle bir istekte bulundunuz, direk red cevabı alınacaktır ❗

Şöyle ki;
Açmadık, Açmıyoruz, Açmayacağız 8)

🎭

🍺
D
Çok saçma

saçma olan nedir ? asıl senin böyle kabaca söylemen neyse bosver cevap yazmasan daha iyidi
.NET
.NET ⭐ 19y
Çok saçma

saçma olan nedir ? asıl senin böyle kabaca söylemen neyse bosver cevap yazmasan daha iyidi

Chat ? 2 cevabım var sana
1. Burası Siber Alem veya Mirc tarzı bir mekan değil (:
2. Günlük ortalama 2-3k kullanıcının online olduğu bir sitede chat sistemi yakışı kalır mı ? Hadi geçtim şıklığını, 2-3k kullanıcının aynı anda mesaj yazdığı yerde kendi mesajını sadece 0.01 snliğine görebilirsin. Büyük kargaşa

Verdiğim cevap saçma olanın ne olduğunu açıklamamış sanırım ?
[F New]Solo Gitarist
U
Unforgiven ⭐ 17y
Wax son noktayı koydu.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: