Böle Güzel bir chat bölümü olsa sadece exl ailesi birbirleriyle konuşsa canlı sohbet etse 😄 güzel olmazmıydı
Bölüm İsteği Lütfen Bakar mısınız ?
· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
GKFC'ye kalırsan bu mümkün 😎
GKFC'ye kalırsan bu mümkün 8)
Anlamadım 😄
😎
Böle Güzel bir chat bölümü olsa sadece exl ailesi birbirleriyle konuşsa canlı sohbet etse 😄 güzel olmazmıydı
Chat ? 2 cevabım var sana
1. Burası Siber Alem veya Mirc tarzı bir mekan değil (:
2. Günlük ortalama 2-3k kullanıcının online olduğu bir sitede chat sistemi yakışı kalır mı ? Hadi geçtim şıklığını, 2-3k kullanıcının aynı anda mesaj yazdığı yerde kendi mesajını sadece 0.01 snliğine görebilirsin. Büyük kargaşa
[F New]Solo Gitarist
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Anlamadım :D
Akşam 11.30'dan sabahın erken saatlerine kadar çok güzel sohbetler yapılan biryer.
Ps:Extra Cafe > Off topic > GKFC (Gece Kuşları fun club)
@Wax
Güzel açıklama 🤘
GKFC sadece geceleri açık oluyor GKFC gibi bi sohbet yeri olsa ama sürekli açık olsa nasıl olur acaba ?
GKFC sadece geceleri açık oluyor GKFC gibi bi sohbet yeri olsa ama sürekli açık olsa nasıl olur acaba ?
Gündüz kuşu tarzı mı ? 😆
Böyle bi deneme yapıldı. Hatta restoranlı bişeydi adı. 1 gün dayanmadı kaldırıldı^^
[F New]Solo Gitarist
Anlamadım :D
Akşam 11.30'dan sabahın erken saatlerine kadar çok güzel sohbetler yapılan biryer.
Ps:Extra Cafe > Off topic > GKFC (Gece Kuşları fun club)
@Wax
Güzel açıklama 🤘
Gündüz kuşu tarzı mı ? 😆
Böyle bi deneme yapıldı. Hatta restoranlı bişeydi adı. 1 gün dayanmadı kaldırıldı^^
o bana saçma gelmişti 😜
Gereksiz. Gel gece vakti GKFC'ye takıl bizimle 😎 🍺
Çok saçma
Yapılan istekleriniz arasında Chat, Msn, İrc, Teşekkür Etme Butonu, Radyo ve +rep olayları gibi istekler olmasın.Eğer ki öyle bir istekte bulundunuz, direk red cevabı alınacaktır ❗
Şöyle ki;
Açmadık, Açmıyoruz, Açmayacağız 8)
🎭
Yapılan istekleriniz arasında Chat, Msn, İrc, Teşekkür Etme Butonu, Radyo ve +rep olayları gibi istekler olmasın.Eğer ki öyle bir istekte bulundunuz, direk red cevabı alınacaktır ❗
Şöyle ki;
Açmadık, Açmıyoruz, Açmayacağız 8)
🎭
🍺
D
Delikanli044
⭐ 17y
Çok saçma
saçma olan nedir ? asıl senin böyle kabaca söylemen neyse bosver cevap yazmasan daha iyidi
Çok saçma
saçma olan nedir ? asıl senin böyle kabaca söylemen neyse bosver cevap yazmasan daha iyidi
Chat ? 2 cevabım var sana
1. Burası Siber Alem veya Mirc tarzı bir mekan değil (:
2. Günlük ortalama 2-3k kullanıcının online olduğu bir sitede chat sistemi yakışı kalır mı ? Hadi geçtim şıklığını, 2-3k kullanıcının aynı anda mesaj yazdığı yerde kendi mesajını sadece 0.01 snliğine görebilirsin. Büyük kargaşa
Verdiğim cevap saçma olanın ne olduğunu açıklamamış sanırım ?
[F New]Solo Gitarist
U
Unforgiven
⭐ 17y
Wax son noktayı koydu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap