kota Durup dururken 2 Gb ıken 4.5 Gb oldu ve kotayı astım beyler 12 gun nete gıremıcem sıfıırlanana kadar allah belasını versın bole ısın k.i.b grs uzere allaha emanet olun.
Böle TT netin Allah Belasını Versin.
· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
ben kota kaç bilmiyorum. ama hr ay 11-12gb yi geçiyo. biz de parayı paşa paşa ödüyoz. ama sınrsıza geççem yakında
benımde heeep asıor adamlara bak ya http://www.google.com a girdinmı aa dıorlar bka gırdı dur suna 1 gb yazayım dıorlar
Bu ay bir şey indirdiysem ne olayım ama gene de 3.5 gb olmuş.. 😠
Bu ay bir şey indirdiysem ne olayım ama gene de 3.5 gb olmuş.. :@
aynen hacım :x :x bende sırf msn + forumla ilgileniyorum 3.2 de benim olmuş
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Kafam girsin.
[ek #12654]
B
BaTTeRST_KaNKa
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Kafam girsin.
Burdakileremi yoksa ttnete mi ? 🎭
TTnete kafam girsin :evil:
böle internetin allah bin belasını versin +kafam qirsin 😄
Bende sorun yok şu aralar, 4mbit alıp 350kbps kullanmak dışında.
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Bu ay bir şey indirdiysem ne olayım ama gene de 3.5 gb olmuş.. :@
Aynn bnimde 3.75 olmuş bıktım her ay böle ya çok çabuk doluyor nedense..
- Resim Silinmiş.
biraz az kullanmısım film kalmadı piyasada bre
- Resim Silinmiş.
Az Mı Kullanmışın 😆
Sizinki foruma girerken dolmuş iyi benim bundan 1 ay önce 18 gün internetim yoktu uğraştılar hallemediler sonunda yine ben hallettim ama kota 3.7 gb olmuş hemde sadece sro oynadığım halde
Çok saçma işler ya.İndirdiklerimi toplasam 1gb ya eder ya etmez.Silkroad falanda oynamıyorum.Anlamıyorum 3gb olmuş nerdeyse 😠
fatura sisirme politikası en güzeli kotasız olan ^^
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Ben hep kotalı kullandım sadec 1 2 kere kotayı geçtim ve 24 saat sro açık ancak msn ve muzik downland nadiren yaparım oyun indirirsem kota biraz zora girer o kdr genelde 3.8 civarı denk getiriyom ve dvmlı olarak ttnetin sitesinden kontrol ediyom olurda bi şişirme olursa fiyatın uçmaması için buna mecburum
ben okula gittiğim zamanlar yani öğlenci olduğum halde aşıyodum her ay bi de sabah 12 den akşam 6 ya kadar okuldaydım sabah 10 da kalkıyodum 2 saat bakıp okula eve gelince de tabii ama kısa oluyodu şimdi sınırsız yaptırdık yoksa bi kota alır başını gider:D şimdi 9-10 gb arası seyiriyo 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap