Icerige atla
Extraloob

Böle TT netin Allah Belasını Versin.

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
Banker OP ⭐ 18y
kota Durup dururken 2 Gb ıken 4.5 Gb oldu ve kotayı astım beyler 12 gun nete gıremıcem sıfıırlanana kadar allah belasını versın bole ısın k.i.b grs uzere allaha emanet olun.
17 Yanıt
B
b0sSy27_ ⭐ 18y
ben kota kaç bilmiyorum. ama hr ay 11-12gb yi geçiyo. biz de parayı paşa paşa ödüyoz. ama sınrsıza geççem yakında
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
benımde heeep asıor adamlara bak ya http://www.google.com a girdinmı aa dıorlar bka gırdı dur suna 1 gb yazayım dıorlar
B
bannedddd ⭐ 19y
Bu ay bir şey indirdiysem ne olayım ama gene de 3.5 gb olmuş.. 😠
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bu ay bir şey indirdiysem ne olayım ama gene de 3.5 gb olmuş.. :@

aynen hacım :x :x bende sırf msn + forumla ilgileniyorum 3.2 de benim olmuş
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Kafam girsin.
[ek #12654]
B
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Kafam girsin.

Burdakileremi yoksa ttnete mi ? 🎭
T
Typhoon ⭐ 18y
TTnete kafam girsin :evil:
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
böle internetin allah bin belasını versin +kafam qirsin 😄
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bende sorun yok şu aralar, 4mbit alıp 350kbps kullanmak dışında.
O
Bu ay bir şey indirdiysem ne olayım ama gene de 3.5 gb olmuş.. :@

Aynn bnimde 3.75 olmuş bıktım her ay böle ya çok çabuk doluyor nedense..
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
biraz az kullanmısım film kalmadı piyasada bre
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
biraz az kullanmısım film kalmadı piyasada bre

Az Mı Kullanmışın 😆
A
Aleral ⭐ 18y
Sizinki foruma girerken dolmuş iyi benim bundan 1 ay önce 18 gün internetim yoktu uğraştılar hallemediler sonunda yine ben hallettim ama kota 3.7 gb olmuş hemde sadece sro oynadığım halde
E
eL`dode ⭐ 19y
Çok saçma işler ya.İndirdiklerimi toplasam 1gb ya eder ya etmez.Silkroad falanda oynamıyorum.Anlamıyorum 3gb olmuş nerdeyse 😠
U
UNR3AL ⭐ 19y
fatura sisirme politikası en güzeli kotasız olan ^^
T
Ben hep kotalı kullandım sadec 1 2 kere kotayı geçtim ve 24 saat sro açık ancak msn ve muzik downland nadiren yaparım oyun indirirsem kota biraz zora girer o kdr genelde 3.8 civarı denk getiriyom ve dvmlı olarak ttnetin sitesinden kontrol ediyom olurda bi şişirme olursa fiyatın uçmaması için buna mecburum
S
SymbioN ⭐ 19y
ben okula gittiğim zamanlar yani öğlenci olduğum halde aşıyodum her ay bi de sabah 12 den akşam 6 ya kadar okuldaydım sabah 10 da kalkıyodum 2 saat bakıp okula eve gelince de tabii ama kısa oluyodu şimdi sınırsız yaptırdık yoksa bi kota alır başını gider:D şimdi 9-10 gb arası seyiriyo 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: