Icerige atla
Extraloob

Bluray Film Hakkında

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
şimdi bir adet bluray film indirdim ancak film ingilizce dublaj olarak karşıma çıktı türkçe dublaj paketide sanırım içinde ama nasıl aktif edeceğimi nerde bulacağımı, indirdiklerim içinde yoksa bile nereden temin edeceğimi nereden indireceğimi birisi söyleyebilirmi?

Ps: ironman2
13 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
KM Player ile aç..
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
KM Player ile aç..

ben vlc player ile açtım çalıştı ama senin dediğin player ile çalışmıyor benim sorum sadece dil paketi.
C
Cladren ⭐ 15y
Gom player ile açın, ekrana sağ tıklayın, oradan audio, en alttan language i Turkish olarak seçin, eğer video dual ise Türkçe olacaktır.
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
Gom player ile açın, ekrana sağ tıklayın, oradan audio, en alttan language i Turkish olarak seçin, eğer video dual ise Türkçe olacaktır.

sen git zamundaya güvenerek 41 GB lık filmi indir sonrada dublajsız çıksın iyimi? ohh soğuk su iyi gitti haa...
X
Xperyon ⭐ 15y

sen git zamundaya güvenerek 41 GB lık filmi indir sonrada dublajsız çıksın iyimi? ohh soğuk su iyi gitti haa...

Blu-ray dil paketleri var filmlere göre eğer o film'inde eklemişlerse nette vardır bir araştır derim
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Alt yazısını indir o da mı yok
N
Ses-izi seçeneği olması gerek, onu değiştir.
The47
The47 ⭐ 18y
divxplus player kurun. videoyu açın. ekrana sag tık> audio> turkish.
C
CosmicGate ⭐ 16y
Bende 1080P Karayip Korsanlarını indirdim Bluray. Şansıma Film i izlerken film ortadan 2 ye ayrılmış olarak izleniyo 2 taraftada aynı şeyi izliyosun nasıl düzelir bilmiyorum
G
ghost12 ⭐ 17y
Bende 1080P Karayip Korsanlarını indirdim Bluray. Şansıma Film i izlerken film ortadan 2 ye ayrılmış olarak izleniyo 2 taraftada aynı şeyi izliyosun nasıl düzelir bilmiyorum

3D indirmişsin ondan öyle görünüyor,3d televizyonun varsa çok güzel izlersin 👍
C
Cladren ⭐ 15y

Zamunda da ne işi var zaten Türkçe dublaj 41 gb filmin 😊
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y

Zamunda da ne işi var zaten Türkçe dublaj 41 gb filmin :)

bu yüzden ;

ayrıca benim indirdiğim film klasör halinde içinde binlerce dosya var klasör olarak açınca çalışıyor onuda bitek vlc player ile yapabildim gom player, plus divx falan hiçbiriyle açamadım belki açabilirsem olur?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: