Biri DevilKiss adında ki üyeliğimin neden banlandığıyla ilgili açıklama yapabilirmi lütfen.Block nedeni olarak ismim gösterilmiş.
1-Eğer blocklanma sebebi olabilecek bir isimse nick değişim mevsiminde neden bunun block yedirecek bir isim oldduğu sölenmedi
2-Benden daha kötü nickleri ve hatta imzaları olan kullanıcılar var neden sadece benim olduğumu söylermisiniz
3-İsmimin ŞeytanÖpücüğü olmasında ne var bunu bana açıklayın
Ps:Bu akşam 11:30 da blockum açılıcak ama böyle bir haksızlığa uğradığım için blockumu açarsanız sevinirim
Block Sebebi
· 36 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
block sebebinde ne yazıyor tam olarak?
bu tür blocklar cok vrılmeye basladı yenı yenı moıd vs. alınıyor adam zevkıne ban atıyor xD
bu tür blocklar cok vrılmeye basladı yenı yenı moıd vs. alınıyor adam zevkıne ban atıyor xD
Zevkine forumu düşürüyoruz 🤝
Sitede kimse zevkine kimseye ban atmaz burda herkez kardeş tabi kavrayabilene,nick'in kötü diye ban atılmamıştır gerekli açıklama yapılıcaktır.
kimse kimseye gereksiz banlama yapamaz hele ki burada asla olmaz bu bağlamda önce uyarı alırsınız sonrasınra 1 gün banlanırsınız bu işlemler sırayla gider.
1.Banlanma sebebini yanlış anlamışsın
2.Yazdığın saçma yorumlardan dolayı banlanmışsın ama zaten süreli ceza almışsın biraz düşünmene yardımcı olur
2.Yazdığın saçma yorumlardan dolayı banlanmışsın ama zaten süreli ceza almışsın biraz düşünmene yardımcı olur
Ban sebebi olarak
Spoiler
30 Ağu 2010 23:04 zamanına kadar bu siteden yasaklandınız.
Daha fazla bilgi için lütfen Site Yöneticisi ile iletişime geçin.
Kullanıcı adınız üzerine bir yasaklama yapılmıştır.
Ban sebebi olarakSpoiler
Tekrar söylüyorum yanlış anlamışsın orda kullanıcı adının yasaklandığı yazıyor kullanıcı adınız yüzünden yasaklandınız yazmıyor
Eğer ban sebebim yorumlarımsa keşke ban sebebim olarak yaptığınız yorumlar yazsalardı
Ban sebebi olarakSpoiler
Kullanıcı adı üüstüne banlanırsın veya ip üstüne banlanırsın ben öyle biliyorum.
1.Banlanma sebebini yanlış anlamışsın
Evet arkadaş 3senelik konuları post kasmak için uplıyordu ve saçma sapan şeyler yazıyordu sanırım ondan.

Eğer ban sebebim yorumlarımsa keşke ban sebebim olarak yaptığınız yorumlar yazsalardı
Tamam şimdi bu üyeliğini banlıyorum ve istediğin sebebi yazıyorum ok ? 🍺
Ban sebebi olarakSpoiler
burda bahsedilen "kullanıcı adınız üzerine" söz grubunun anlamı nickiniz ile alakalı değil kullanıcı hesabınızın herhangi bir nedenden blocklandığını anlatıyor.Yani uzun lafın kısası block nedeni isminiz değil konuşmalarınız vb. nedenler
Sitede kimse zevkine kimseye ban atmaz burda herkez kardeş tabi kavrayabilene,nick'in kötü diye ban atılmamıştır gerekli açıklama yapılıcaktır.
Banı kimin attığı ortada 😄
Moderatörler ban atamaz canım benım 😜
Moderatörler ban atamaz canım benım :P
Her neyse Block işte 👍
Blocklayamazda 😜
Blocklayamazda :P
ogrenecek yavas yavas devam 👍 😆 😆
Ne işe yarar bu modlar 😄
Site içinde eksik yerleri düzeltirler kendilerine verilen bölümlerde , saygısızlık vb. gibi durumlarda uyarı verirler bunun gibi birçok şey 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap