clentless staldan stal kuruyordum bi baktım block olmusum yarın biter demi çok sinir oldum +5 bow wardı açılırmı?
Block 1 eylul 2008 e kadar
· 19 Replies · 1.3K views 0 reading
19 Replies
clentless staldan stal kuruyordum bi baktım block olmusum yarın biter demi çok sinir oldum +5 bow wardı açılırmı?
100 yıl sonra açılacak 😢 (bende banladım)
100 yıl sonra açılacak geçmiş olsun banlanmışsın...
Geçmiş olsun kardeş..
bende banlandım clientsi char açtım için 😞
Y
yukotaguchi
⭐ 18y
Senn Bitmişsin Başın sağ olsun 😞
B
Black Rain
⭐ 19y
Block 1 Eylül 2008 Demişler Yaa Açılır Banı Merak Etme Sen ☕ ( Eğer Block 1 Eğlül 2008 Dediyse Açılır)
stall charlarına 50 er silk atın bişey olmaz
Bu clientless sayesinde gecen ay ban yiyen 4.500 bot varken bu ay 20.000 bot var 😜
2 tanesi benim olmak üzere 😜
2 tanesi benim olmak üzere 😜
B
beytobond4
⭐ 19y
Bu clientless sayesinde gecen ay ban yiyen 4.500 bot varken bu ay 20.000 bot var 😜
2 tanesi benim olmak üzere :P
8 TANESİDE BENİM 😄 😈
geçmiş olsun benimde charım gitti içerisine 120 m vardı :(:(
g.o hayatımda hiç ban yemedim umarım başıma gelmez kesinlikle yıkılırım 😢
M
MaLaTYaLiM044
⭐ 18y
Aynen
Çok geçmiş olsun 1 eylüle kadar bi char banlanmaz sanırım çünkü onların ayarını yapmak joymaxı bozar şerefsizler direk 100 yllık banlıyo.çok geçmiş olsun:S
arkadaşlar siz ne diyorsunuz ne yıkılması hemde bi oyun için bu kadar bağımlı olmayın
arkadaşlar siz ne diyorsunuz ne yıkılması hemde bi oyun için bu kadar bağımlı olmayın
D
Dirty_Nigga
⭐ 19y
ben hiç banlanmadım yaw :):) nasıl bir duygu bilmiom clientness çıktığından beri kullanıom çarım 63 oldu hala tık 😊
benim basima asla gelmez, yani botu test etmek icin kullandigim lv5 charlari mi banlayacaklar 😄
okadar zamanında tbot kullandım agbot kullandım şidmide bi kere ban yemedim silk de almadım 😄 ban yesem oyunu bırakcam zaten hiç yoktan bahane olur 62 lvl çok emeğim var ama bir türlü ban atmıyolar en sonunda rica edecem 😊
Çok geçmiş olsun 1 eylüle kadar bi char banlanmaz sanırım çünkü onların ayarını yapmak joymaxı bozar şerefsizler direk 100 yllık banlıyo.çok geçmiş olsun:S
çok uzun uğraşlar sonucu pcde hazırladığın dönem ödevini tam kayıt edecen elektrikler kesiliyo
emek harcadığın şey için yıkılmazmısın sende 😗 🤔
benim basima asla gelmez, yani botu test etmek icin kullandigim lv5 charlari mi banlayacaklar :D
Benim agbot versiyonlarını test etmek için kullandığım 15 lvl char vardı banlanmış 😆
Log in to write a reply.
Log In