Icerige atla
Extraloob

Blade&Soul ScreenShots [O Benim Rus'um]

· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
---27.11.2012---

daha denemedik indiriyoruz %10 korece korece oynucaz artık atomix p. server torrent buldum ama cbt2 şuan oyun torrent te cbt2 umarım fake değildir -.-"
--son durum--
dün gece çok pis uykum gelmişti açık bırakıp yatmıştım fakat %70 de ya elektrikler gitti yada birisi kapadı bilgisayarı yeni devam ediyorum.

---28.11.2012---

😁 Rus gibi Taş gibi Profilden fotoğraflar

1600x900 Spoiler
Spoiler

8 Yanıt
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
up resimler geldi koş fps ler 25-30 olarak akıyor ama ss çekerken bişilermi yapıyo bilemedim 15-20 akmış
X
XBosstarix ⭐ 18y
Bunlara bakınca mükemmel kız istiyo insan dışarı çıkıp bakınca öyle olmadığını anlıyo.Bi de sol üsttekiler Hp MP ve diğeri ne? yukarı doğru ok işareti olan.
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Bunlara bakınca mükemmel kız istiyo insan dışarı çıkıp bakınca öyle olmadığını anlıyo.Bi de sol üsttekiler Hp MP ve diğeri ne? yukarı doğru ok işareti olan.

blade & soul'da mp olayı yok yada force master da yok başka karakter denemedim henüz. mavi noktalar olarak gördüğün tabiri caizse Chi gücü 😁 bazı skill leri daha güçlü vurabilmek için ve o skill leri kullanabilmek için bu chi gücünü bir skill ile dolduruyor. yeşil olansa olayın asıl meselesi hızlı koşma zıplama süzülme falan fıstık onun gücü ^^
M
Mavii ⭐ 14y
Başar. İyi haber!

:!!&%&! 😁
J
Judas ⭐ 19y
oyunu denemek istiyorum bana link atabilirmisin üyelik & download
T
tenpanter ⭐ 17y
@TanerUNER

Hocam sende var bir animecilik 😄 😄
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
@TanerUNER

Hocam sende var bir animecilik 😄 :D

3. resme bir daha baktımda o dirsekler ney öyle ya ashamed0003 dobok şart 😁 animecilik değilde grafiğe önem veren birisiyim oyun cıksa cıkmadı gitti 3-4 yıldır bekliyoz hala gelcekte oynıcaz 🤤

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: