Bundan önceki yapıtığım çok imza vardı ama bunlar V.I.P Olduktan sonraki imzalarım ve vıp olduktan sonraki imzalarımın çoğuda formatta gitti sonra az falan demeyin Mr. Green Güncellenecektir!!..
Ve işte Buyrun imzalarımın video hali isteyenler indirebilirler.
İndir..
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
BlacKK İmza köşesi
· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
teşekkürler çalışmalarına hız vermen için sana görevler vermek lazım dur bi vip bölümünü gezeyim neye ihtiyac var bakayım Wink
teşekkürler çalışmalarına hız vermen için sana görevler vermek lazım dur bi vip bölümünü gezeyim neye ihtiyac var bakayım Wink
Tamam.. Razz Bende is arıyodum Mr. Green
Sabırsızlıla bekliyorum.. Twisted Evil
vay abime bak hepsi çok güzel imzalar inş bende vip olurumda sizn aranıza katılırım Mr. Green
vay abime bak hepsi çok güzel imzalar inş bende vip olurumda sizn aranıza katılırım Mr. Green
İnş. sağolasın.. mucX
kardeşim başarılarının devamını dilerim durmak yok V.İ.P liğe devam Very Happy
Razz
Abi hala bekliyorum. Twisted Evil
Evet yeni bir işe tekrar karşınızdayım ilk mesajıma koydum imzalarımın videolu hali görsel olarak güzel görmek isterseniz videoyu indirebilirsiniz.
tbrikler cok hoş olmuslar banada bi tane yaparmısın ve oa uygun bi avatar sana bırakıyorum herseyi
tbrikler cok hoş olmuslar banada bi tane yaparmısın ve oa uygun bi avatar sana bırakıyorum herseyi
Tamam yarına hazır olur şimdi az işim var.
tamam
Mr. Green abi girl ben yapıyımmı izn verirsen
Mr. Green abi girl ben yapıyımmı izn verirsen
tamam sen yap ama girl birşey demesin Surprised
bilmiyorum sormka lazım
Banada bi tane yapsan DeepdarK yazan?
bilmiyorum sormka lazım
yap bakyım
Banada bi tane yapsan DeepdarK yazan?
Yrn hazır Wink
bilmiyorum sormka lazım
yap bakyım