Icerige atla
Extraloob

Blackbelt Karate Master doing some tricks..

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/YqY03NW5cNE[/flash]

65kg altı olan tüm arkadaşlar yeteri kadar çalışırsa bu adam gibi olabilir. Adam tam benim tarzım. Güce değil esneklik ve çevikliğe önem veriyor. Kollarınızı ve bacaklarınızı güçlendirin tamamen ama göğüs karın kaslarını fazla geliştirmeyin ki esnekliğiniz ve hareket kabiliyetiniz sert kaslarınızdan dolayı körelmesin. Cool Bruce Lee forever.
11 Yanıt
U
UNR3AL ⭐ 19y
Surprised benim videom bu Confused nerden buldunuz bunu Rolling Eyes
P
Poker Face ⭐ 19y
süper bu adamlar ya Mr. Green
B
bekooo ⭐ 18y
yaw anasını eger ben bunları yapabılsem Ahmet ın benden cekecegı olucak nihahaha Very Happy Twisted Evil
S
Adam sanki dans edio bu beni dövmeye kalksa karşısında 2 çifte telli oynadımmı gör bak figürleri Mr. Green
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

Adam sanki dans edio bu beni dövmeye kalksa karşısında 2 çifte telli oynadımmı gör bak figürleri Mr. Green

O havada salladığı ayaklarından biri herhangi bi yerine gelse kendinden geçersin. Razz
Q
Quensis ⭐ 19y

O havada salladığı ayaklarından biri herhangi bi yerine gelse kendinden geçersin. Razz

kendinden geçene kadar adam 2-3 tane daha vurur zaten Mr. Green

65kg altı olan tüm arkadaşlar yeteri kadar çalışırsa bu adam gibi olabilir. Adam tam benim tarzım. Güce değil esneklik ve çevikliğe önem veriyor. Kollarınızı ve bacaklarınızı güçlendirin tamamen ama göğüs karın kaslarını fazla geliştirmeyin ki esnekliğiniz ve hareket kabiliyetiniz sert kaslarınızdan dolayı körelmesin. Cool Bruce Lee forever.

kilo tutuyor da karın ve göğüs kasları bozdu bende bol bol var Mr. Green
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bizim böyle bir abimiz vardı 2 metreden gerılerek atlıyordu ama suan eroin bagımlısı olmus yazık cok yazık
R
Redefine ⭐ 19y
o adamla kavga ettiğinizi düşünsenize:D
R
Redefine ⭐ 19y
R
Redefine ⭐ 19y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: