Icerige atla
Extraloob

Black Robber diyip geçmeyin Tırscagınızdan eminim

· 36 Yanıt · 3.9K görüntüleme
K
Kr0mix OP ⭐ 18y
işte korkcagınızdan eminim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green

- Resim Silinmiş.
36 Yanıt
D
DeepdarK ⭐ 19y
uyuz oluyorum bunlara ya ezikken hep uruya gidiyorum kasılıyım diye hep öldürüyolar ilk gördüğümdede tırstım hee karanlıktı oda Very Happy
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
arkadaşlar bu şerefsiz adm ebnim charıma hackledi bu char benimdi
S
sparoww ⭐ 19y

arkadaşlar bu şerefsiz adm ebnim charıma hackledi bu char benimdi

Evet katılıyorum bu charı 1 lwlden beri ben kastım sonra bu arkadasa satmıstım chara 500 silk falan almıstım lan şerefsiz ................
K
Kr0mix OP ⭐ 18y
yargısız infaz yapmayın ben çekmedim bu resmi arkadaş werdi
S
sparoww ⭐ 19y

arkadasın kim======
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
uydurma
K
Kr0mix OP ⭐ 18y

arkadasın kim======

arkadaşım serhat hatta msn i de ya [email protected] yada [email protected] o hep çar hackler siz kaptırmışsınız çarı bana suç atıyonuz
S
sparoww ⭐ 19y

arkadasın kim======

arkadaşım serhat hatta msn i de ya [email protected] yada [email protected] o hep çar hackler siz kaptırmışsınız çarı bana suç atıyonuz

o şerefsiz şahış şı fotosu vardı bi dk
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
böle şerefsizler varken sroda rahat yok böle şefrefsizlerin ta anasını .......... o kdr chara emek harcıoz paralar harcıoz bu pi... charı hackliorlar
K
Kr0mix OP ⭐ 18y
saten ilk gördügümde hekledim dediginde bi tokat attım sonra allah belanı versin dedim tövbe tövbe arkadaşlıgımıda kesdim ondan ama illa eski şifresini istiyosan verim öm den ama çar hacklenmiş bi yararı dokunur belki
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
ver ö.m den
S
sparoww ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

şerefsiz şahıs bu bu arada sen nerden tanıyorsun onu !!!!!
K
Kr0mix OP ⭐ 18y

- Resim Silinmiş.

şerefsiz şahıs bu bu arada sen nerden tanıyorsun onu !!!!!

benim çocukluk arkı ama artık bagımı kopardım afffedersiniz şerefsizlerle arkadaşlık yapmam
K
Kr0mix OP ⭐ 18y
hahaaahahhaahah evet Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green mahallede ona şuk derdik
S
sparoww ⭐ 19y

hahaaahahhaahah evet Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green mahallede ona şuk derdik

cocugun nerde oturdunu söle msn adresini verirsen biraz daha ayrıntılı konusuruz
S
sparoww ⭐ 19y
şştt ordamisin cocuk soganlıkta nerde oturuoor =
K
Kr0mix OP ⭐ 18y
walla soganlıkta oturdugunu biliom tek başka bilmiyom
O
os1 ⭐ 19y
towzens mıdır nedir bu adm tamö bi i...e bu adm pwl yaprken sakın girmeyin ptsinde para alıp çıkartıyor
E
EvoLuTioN ⭐ 19y
zati charımıda o hackle di şerefsiz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: