Icerige atla
Extraloob

~BJK Fun Club Başkanlık Seçimi~ 2 Gün

· 23 Yanıt · 3.5K görüntüleme
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
~ BJK Fun Club Başkanlık Seçimi ~

- Resim Silinmiş.

Resmi Logomuz : yayındadır.
Fahri Başkan : Titus Pullo
Başkan : -
Rank : BJK Fun Club

Kurallar : BJK Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 903 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Beşiktaş taraftarı olmak.
3-BJK hakkında bilgili olmak.
4-BJK gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.

BJK Fun Club Hakları :
Beşiktaş bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme 😉

Grup Başkanı Seçimi :
Bir Aileleysek bu başkanı kendiniz seçeceksiniz biribirini yemeden güzelce başkanımız budur diyeceksiniz bende açılışı yapacağım başkana teslim edeceğim herşeyi her 3 ayda bir başkan değişimi yapılacaktır.

Ps: 3 Aday ismini buldugumuz taktirde oylama baslayacaktir ve 24 saat surecektır.

Başkan adayları;

Saygılar,
~extraloob.com Yönetimi
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
23 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Hacım yönetim kadrosundakiler aday olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa ben aday olmak istiyorum 👍
[F New]Solo Gitarist
X
XLaw ⭐ 18y
H.olsn
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
max. moderatorler olabılıyor yani sen uygunsun.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ahh Ahh nerede eski ben ^^ . Benden sonra bi istikrarlı başkan olmadı şu Fun Club ta 😜
[ek #12654]
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
~ BJK Fun Club Başkanlık Seçimi ~

- Resim Silinmiş.

Resmi Logomuz : yayındadır.
Fahri Başkan : Titus Pullo
Başkan : -
Rank : BJK Fun Club

Kurallar : BJK Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 903 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Beşiktaş taraftarı olmak.
3-BJK hakkında bilgili olmak.
4-BJK gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.

BJK Fun Club Hakları :
Beşiktaş bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme 😉

Grup Başkanı Seçimi :
Bir Aileleysek bu başkanı kendiniz seçeceksiniz biribirini yemeden güzelce başkanımız budur diyeceksiniz bende açılışı yapacağım başkana teslim edeceğim herşeyi her 3 ayda bir başkan değişimi yapılacaktır.

Ps: 3 Aday ismini buldugumuz taktirde oylama baslayacaktir ve 24 saat surecektır.

Başkan adayları;

Saygılar,
~extraloob.com Yönetimi
exl2014-logo1.png

* Liste Güncellenmiştir.

add "Wax Whine"
Dosyalar (1)
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Ahh Ahh nerede eski ben ^^ . Benden sonra bi istikrarlı başkan olmadı şu Fun Club ta :P

ah hacim sen nerelerdesin. Yedi bitirdi seni bu öss muhabbeti. Hadi artık atlat şunu çık gel. ^^
.NET
.NET ⭐ 19y
Ahh Ahh nerede eski ben ^^ . Benden sonra bi istikrarlı başkan olmadı şu Fun Club ta :P

Hamza sen bu yıl ÖSS'ye gireceksin di mi? Özledim seni buralarda. Gel ara sıra laflarız 🙄
[F New]Solo Gitarist
E
Espio ⭐ 19y
aday olabilirmiyim? kökten kurutuyum fun clubı :p
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Hamza sen bu yıl ÖSS'ye gireceksin di mi? Özledim seni buralarda. Gel ara sıra laflarız 🙄

Evet gireceğim inş ^^ Hacım geliyorum siteye lakin sınırlı zaman ,laflayacak vakit yok maalesef.

ah hacim sen nerelerdesin. Yedi bitirdi seni bu öss muhabbeti. Hadi artık atlat şunu çık gel. ^^

Yollardayım be abi xD valla haklısın bittim bende aksamları eve zor düşüyorum 😊 sabah 8 de cıkıyorum evden okula oradan aksam 8de eve tekrar xD

+1907 :P

+1907 yazan ellerine kurban xD
Ps: 1903 olsa oda olurdu 😊
[ek #12654]
G
Gondor ⭐ 18y
Aday olmak istiyorum..
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
bjk fan club üyesi değilsin ne yazık ki.
G
Gondor ⭐ 18y
Üye yapmazsınız ki mesaj sayım yetmiyor. Üye yapında aday olayım.
N
Neqative-X ⭐ 18y
Hayırlı Olsun Arkadaslar ama Benide Alırmısınz?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tütüs amca bjk'lımı omg o.O

adminlerden screamy bjk jesus fb li ^^

jiggy resesif zati 😜
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
tütüs amca bjk'lımı omg o.O

adminlerden screamy bjk jesus fb li ^^

jiggy resesif zati :P

ne bjk'si ya amanallah korusun. Kessen bi tarafımı sarı lercivert akar. Töbe de 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
haaaaa

dedim bjk fahri başkanı olmuş bunun rengi de budur o vakit diye yorumlamıştım, aristokrat camianın aristokrat taraftarlarıyız biz ^^
A
addIcFb ⭐ 19y

😘
.NET
.NET ⭐ 19y

😘

BJK başkanlık seçiminde yorumların %60'ı FB'liler tarafından yapılmış 😜
[F New]Solo Gitarist
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Aday yok lolz

Wax Whine Yeni bAşkan !!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: