tam 3 hafta önce başladım coin kasmaya ve bu gece tamamladım.
normalde 2 haftada bitirebilirdim ama geceleri çok kaçırdım
20 güne robe set dizerim bi aksilik çıkmassa
- Resim Silinmiş.
Bizimde İmmortality setimiz var artık
· 24 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Tebrikler.Acaba nasıl bir yol izledin bende baslıyacağımda.
Hayırlı olsun
Teşekkürler
8 charla akşam sabah kestim job cavedeki uniqeleri
Geceleri hiç kimse yok zaten tümünü ben kesiyorum akşamlarıda çok kalabalık olmuyor en az 2 sini alıyorum
8 charla akşam sabah kestim job cavedeki uniqeleri
Geceleri hiç kimse yok zaten tümünü ben kesiyorum akşamlarıda çok kalabalık olmuyor en az 2 sini alıyorum
h.o 8 char sennmi hepsi yani tek char senn ise ztn toplaman cok zor olur du 😊
Teb. şimdi pwp varya offf off anlatılmaz,tadılır 😜
ohannesss ben bunu direk mod yaparım arkadaş 😎
Al sana set ilk yararını yaptı. 😆 H.olsun her 2si içinde. 🍺
ohannesss ben bunu direk mod yaparım arkadaş 8)
summer5: 😱
Abi şimdi job cavelerde çoğalma olucak.. makara: makara: 😜
Mateso öncelikle aramıza hoş geldin, setine diyicek söz bulamıyorum gerçekden zoru başarmışsın hayırlı olsun şimdi B grade Two handed i elinde görmek istiyoruz o vakit direkt site asistanlığına up lanıcaksın. makara:
Tebrikler hacım bu seti dizmek her babayiğidin harcı değil.Aramıza da hoşgeldin.Zati gerekli bir hamleydi 🤝
NoMoreLove
⭐ 18y
Mateso öncelikle aramıza hoş geldin, setine diyicek söz bulamıyorum gerçekden zoru başarmışsın hayırlı olsun şimdi B grade Two handed i elinde görmek istiyoruz o vakit direkt site asistanlığına up lanıcaksın. makara:
😁 😁
Kıskandım . 😜
C
compassionate
⭐ 19y
tbr ederim dostum.bende benim chineseye yapmak istiyorum bi set ama ne kadar zaman alır kimbilir. bütün gün işteyim. eve gidince her akşam 1 defa gitsek. haftasonları full gitsek diye düşünüyorum ne kadar zaman alır ki. tahmini bi süre verebilirmisiniz.chinese 110 lv ff glaive çardır
gzz .tebrikler 😘
F
Fkarizmatik
⭐ 19y
110 FF force bowun seti tek basıda dizme olayı %kaç sizce? no geyik pls 😄
Sabahtan beri şimdi bakma fırsatım oldu foruma aaa Moderatör olmuşum şaşırdım doğrusu herkese teşekkürler
Okan abi çok sağol gerçekten sürpriz oldu ama bende geçen sürpriz yapacam demiştim bir yerlerde 😊
Arkadaşlar ben olayı çözdüm 20 gün de bir set dizerim artık ama bu seti yapmak için ya çok paran olcak ya da çok charın olacak
Çok paran olsa bile kısa zamanda toparlanmaz diye düşünüyorum serverınızdaki coin set rağabetine de bağlı tabi
Tatik filan yok 8 char var 8 euro full pt ve warlock olmalı
Şu yeni event ile aklıma bir şeyler geldi bakalım başarabilir miyim zamanı gelince başarırsam paylaşırım
Okan abi çok sağol gerçekten sürpriz oldu ama bende geçen sürpriz yapacam demiştim bir yerlerde 😊
Arkadaşlar ben olayı çözdüm 20 gün de bir set dizerim artık ama bu seti yapmak için ya çok paran olcak ya da çok charın olacak
Çok paran olsa bile kısa zamanda toparlanmaz diye düşünüyorum serverınızdaki coin set rağabetine de bağlı tabi
Tatik filan yok 8 char var 8 euro full pt ve warlock olmalı
Şu yeni event ile aklıma bir şeyler geldi bakalım başarabilir miyim zamanı gelince başarırsam paylaşırım
M
meraklibiber
⭐ 16y
tebrikler
m60 harbi sağlam char geçen pvpde 5vs1 yapıolardı -.-
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap